2016'dan En şık mutfakları nasıl oluştururuz fikirleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2016'dan En şık mutfakları nasıl oluştururuz fikirleri
Gün boyu zamanlarını mutfakta geçiren bayanlar arasında mı yer alıyorsunuz? Özellikle ev hanımı olup da gün boyu yaptığı yemeklerde vakit geçirmekten keyif alan bayanlar için mutfak dekorasyonları her sene yenilenebilmektedir. Siz de bu tarz düşünceler içerisinde iseniz 2016 mutfak dekorasyon değişimi için alttaki gibi şık ve parlak zeminli mutfak dolabı çeşidi tercihlerinde bulunabilirsiniz. Ankastre eşyalarınızı yerleştirebileceğiniz dolaplar ya da depolama alan genişliğini size sunan modern görünümlü mutfak dolapları 2016 koleksiyonu için aşağıdaki resimlerimden faydalanabilirsiniz.


çok-şık-ikea-mutfak-dolabı-tasarımları-2016.jpg
en-guzel-mutfak-dolaplari-modelleri-fikirleri-ada-mutfak-dekorasyonu-2016.jpg


2016 yılı içindeki değişiminde mutfak dekorasyonunda tarz yakalamak isteyenler için harika bir fırsat olan country tarz mutfak dolapları ile elde edilen mutfak dekorasyonları kaliteli görünüme davetiye çıkarmaktadır. Üstteki resimde de bu tarz mutfakları yakından inceleme fırsatı sizlere sunulmaktadır.

farklı-mutfak-dolabı.jpg
mutfak-dolap-modelleri-2016.jpg
Mutfak-dolap-renkleri-2016.jpg
yeni-tend-mutfak-dolapları-2016.jpg


Her renk mutfak dolabı tercihi ile karşınıza çıkabilecek hazır mutfakları İkea ve Koçtaş mağazalarından en uygun fiyata edinerek mutfak görünümlerinizde 2016 senesinde fark katan ayrıntılarla beraber bir yıl geçirmeye başlayabilrisiniz.
 
Geri
Üst