2017 ahşap kapılarla gelen modernlik

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 ahşap kapılarla gelen modernlik
Ahşap kapılar ev ortamında sıcak ortamlar yakalamanıza yardımcı olabilecek dekor unsurları arasındadır. Doğal ve bir o kadar da sade bir giriş istiyorsanız evinizin kapınızı ahşap tarz seçebilme ayrıcalığından faydalanabilirsiniz. Oldukça şık görünümlü ahşap kapı modelleri de vardır. Her sene moda trendlerine uygun çizgiler ve renk alternatifleri ile değişime uğrayabilen kapı modelleri dilerseniz ortası cam da tercih edebileceğiniz tasarımlarla karşınıza çıkabilmektedir.

2017-kapı-modelleri.jpg


Üst resimde gördüğünüz hem sırf ahşap hem de orta kısmında cam tercihi ile dekoratifliği arttırılmış Amerikan kapı modelinde iki modeli karşılaştırma yapabilme ayrıcalığından faydalanabilirsiniz. Bu modeli sırf farkı görün diye yan yana eklenmiş alternatif görünüm olarak karşınıza çıkarma ayrıcalığında bulundum. Camlı kapıların olduğu modeller genel manada iç kapılarınız arasında tercih edebileceğiniz modellerdendir.


laminat-kapi.jpg


Üstteki resimlerde ise farklı renklerde birçok kapı tasarımı ile baş başa kalabileceksiniz. Aynı zamanda açık ve koyu renk kombinleri şeklinde evinizin içinde ya da giriş kısmında tercih edebileceğiniz modern görünüme bire bir şahit olabileceksiniz. Renkli kapılar arasında açık renkler genel olarak iç mekanlarda tercih edilmektedir. Dış kapı tercihinde koyu renk tercihi yapılmaktadır. Kendinize özgü dekorasyonunuz ve zevkleriniz göz önüne alınarak gerçekleştirebileceğiniz seçimler sayesinde dekoratiflikte değişimi kapılardan faydalanarak gerçekleştirebilme ayrıcalığında bulunabilirsiniz.

Lexa-celik-Kapi-LM-104-SAg-749TL.jpg
mdf-kapilar.jpg


Alt ve üst resimlerde yer alan renk koyuluğu ve açıklığı ile görünümde nasıl farklılıklar yakalayabileceğiniz görebileceksiniz. İster model isterseniz renk değişimi için mağazalar arasında kısa bir gezinti gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz sırf ahşap seçimi ile dilediğiniz zaman ahşap kapı rengi değişimi için kendi aldığınız boya ile kolaylıkla farklılığı elde edebilme fırsatı yakalayabilirsiniz. Seçimi sizlere bırakırken kapı değişiminizde uzun ömürlü bir değişim için ahşap seçiminin çok yerinde bir karar olduğu gerçeğini de unutmamalısınız.


melamin...-1800x660.jpg
 
Ahşap, her türlü mobilyayı şık gösterdiği gibi kapıları da çok daha şık bir hale dönüştürüyor. Dış kapı takıntısı olan bir kişi olarak, bembeyaz bir kapıya sahibim fakat fotoğraflardaki ahşap renkli kapı modellerini gördükten sonra içim gitti diyebilirim. Dış kapı olarak değişim yapabilirim fakat tüm evin kapılarını değiştirebilecek güçte değilim. :eek:

Maddi açıdan gücüm yetseydi kesinlikle tüm odaların kapılarını değiştirirdim ve evimin her bir odasının girişine hava katardım. Zarifliğin sembolü olan beyaz ve ahşap tonlardan çok hoşlanan bir bayanım ve bu iki rengi kapı ve mobilyalar üzerinde görmeye bayılıyorum. Ama koyu kahverengi tonların da, kapıların fazlasıyla şık ve zarif görünmesini sağladığını görsellerle daha net anlıyoruz.
 
Geri
Üst