2017 İlkbahar ev dekorasyon fikileri

Uzman SühaN

Administrator
2017 İlkbahar ev dekorasyon fikileri
İlk bahar geldi.Kışın kasvetli havasın dan sıyrılmaya çalışıyoruz. Doğa uyanıyor ve içimiz kıpır kıpır. Bahar her zaman yeni bir yaşam, güzel güzellik ve yenilenme hissi getirir. Mevsimler değiştikçe ruh halimiz değişir .İlk baharı yeni ev dekorasyonunuzla karşılamaya ne dersiniz ? Sizler için en güzel ilk bahar ev dekorasyon örneklerini galerimiz de bir araya getirdik. Görsellerimizi inceleyerek , dekorasyonunuz da yapacağınız değişiklikler için fikir edinebilirsiniz.

Her yeni sezonda olduğu gibi, sıcak dekorasyon eğilimleri ve yeni tekstil, yumuşak mobilyalar ve bir renk paletine temaya uyan desenler var. Yeşil baharın gelişini müjdeleyen renktir. Bu sezon açık ve pastel renkler dekorasyon da yalınlık ön planda . Yeşil ve yeşilin tonları pembe ve pembenin tonları , mavi ve mavinin tonları ve bal rengi sezonun tercih edilen renkleri. Evinize taze bir his eklemek için ilham veren bahar dekorasyon fikirleri arıyorsanız, doğru yere geldiniz! Bir fincan çay alın , arkanıza yaslanın ve küçük bir Bahar ilhamının tadını çıkarın. İşte evinize yeni bir soluk yeni bir canlılık getiren 2017 ilkbahar ev dekorasyon fikirleri.




dekorasyon 1.jpg


Yeşil baharın müjedecisi . Yeşilin yorgun insanlar üzerinde yatıştırıcı, sakinleştirici bir etkisi vardır. Yeşil renk yaşamı, gençliği, yenilenmeyi, ümitleri ve dinçliği simgeler.Yeşil renk dekorasyonda tercih edildiğinde huzurlu bir ortama sahip olursunuz.



dekorasyon 2.jpg



Baharın müjdecisi çiçekler aynı zamanda bahar dekorasyonunun da vazgeçilmezlerinden.Çiçek baskılı duvar kağıtlarını, aksesuarlarını tercih ederek , floral desenlerle dekorasyonunuza bahar esintisi yaşatabilirsiniz.




dekorasyon 3.jpg


Mavi, gökyüzü ve denizin simge rengidir ve onlar gibi insan psikolojisi üzerinde rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Mekanınızda mavi rengini tercih etmeniz ruhunuzu dinlendirir .




dekorasyon 4.jpg


Doğa kendini yenilerken, sizlerin de bu yeniliğe ayak uydurması lazım değil mi? Canlı renklerle zengin desenli kumaşlarla cesur bir Bohem hissi yaşayın ..





dekorasyon 5.jpg


Patchwork çiçekli kumaşlar ve pastel tonlarının karışımı mekana harika bir ahenk katıyor. Bu yıl Patchwork kumaş tasarımlarını dekorasyon örneklerin de sıklıkla görücez.
 
Bahar geldi, evlerde yenilenme vakti. Dekorasyona başlamadan önce kafanızda ne gibi yenilikleri yapacağınızı tasarlayın.Bahara uygun ferah mekanlar oluşturabilmek için temanız ve renkleriniz birbiriyle uyumlu olmalı. Bahar dekorasyonun da en önemli unsurlardan biri mobilya seçimi.Mobilyanızı ahşaptan seçin. Doğayla konsepti yakalamak için floral baskılı perdeler koltuklar duvar kağıtları seçin.Bahara yaklaştığımız şu günlerde ferahlatıcı bir bahar temizliğinden sonra sıcak havaların getirdiği pozitif enerjiden faydalanıp, evinizde irili ufaklı birçok değişiklik yapabilirsinizMekanınızda yapacağınız doğru değişim baharın renklerini ve tazeliğini evlerinize taşıyacaktır.
 
Geri
Üst