2017 Kadir gecesi tarihi ve resimli sözleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2017 Kadir gecesi tarihi ve resimli sözleri
Kadir Gecesi Sözleri En güzel sözleri bir araya topladım...Bin aydan daha hayırlı bir ay olan Ramazan ayının için de yer alan kadir gecesi, tam olarak tarihi bilinmese de ramazan ayının son 10 günü için de olarak biliniyor. bu sene kadir gecesi 21 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor. Kadir gecesinin tüm faziletlerinden faydalanmanız dileklerimizle..

Kadir gecesini en iyi şekil de ihya etmemiz gerekiyor. Kadir gecesi hangi zikirler çekilir? Konumuzu tıklayarak bu konuda gereken bilgilere erişebilirsiniz.

Kadir gecesini de hangi namazlar kaç rekat kılınır? Kadir gecesi duaları ve ibadetleri hakkın da merak ettiğiniz bilgiler içinse kadir gecesi dua ve ibadetler konumuzu tıklayabilirsiniz.

Kadir gecesi resimli sözler ile sevdiklerinize en güzel kadir gecesi mesajları gönderebilir ve kendi sayfanızda sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Melekler mekanı olarak bizler de şimdiden tüm müslüman aleminin, ziyaretçilerimizin ve üyelerimizin kadir gecesini ve ardından gelecek Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz.

kadirgecesi1.png
kadir-gecesi-fotoğrafli.png
kadir-gecesi-kandil-mesajlari.jpg
kadir-gecesi-mesajı-çocuklara-dua-resimli-indir-paylaş.jpg
kadir-gecesi-mesajları-2(1).jpg
kadir-gecesi-mesajlari-gorsel.jpg
kadir-gecesi-resimli-mesajlari-ve-kadir-gecesi-namazi.jpg
Resimli-Kadir-Gecesi-Mesajları-4.jpg
Resimli-Kadir-Gecesi-Mesajları-13.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bin aydan hayırlı bu gecede ibadetle geçirmek gerekiyor. Allah cümlemizin dualarını kabul etsin güzel konu teşekkürler Mawim :)
 
* Gecesi, AIIah’ın rahmet ve bağışIanmasının sağanak haIinde yeryüzüne indiği, diIeyen her müminin armağanIara gark ettiği bir gecedir.

AvuçIarın açıIdığı, gözIerin yaşardığı, iIahi esintiIerin kaIpIeri okşadığı anın bir asra bedeI oIduğu bu gece duaIarda birIeşmek diIeğiyIe kandiIinizi kutIarım.
 
Geri
Üst