2017 mozaik aksesuar şıklığı

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 mozaik aksesuar şıklığı
2017 sezonu yaklaşırken ev dekorasyonlarınızda çılgınca değişimlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Aksesuar seçimlerinizde bu sene farklı bir tercihte bulunarak en modern görünümleri oda görünümlerinizde yakalayabilirsiniz. Birbirinden özel tasarım zenginlikleri arasında hakimiyetini koruyabilen bir öneri olan 2017 aksesuarları için size bu seneki önerim mozaik tasarımlar bayanlar. En ışıltılı ortamları yakalayabileceğiniz aydınlatıcı aksesuarlar arasında yer alan alt resimdeki modeli dilediğiniz odaya adapte edebilirsiniz. Yatak odası, genç odası, okuma köşesi ya da salona şıklık katacak arada kullanmak isteyeceğiniz gecelerinizi sakin geçirmek istediğiniz anlarda dinlendirici bir ışık ararken bu tarz bir aydınlatma modeli ile odalara ahenk kazandırabilirsiniz.


maxresdefault.jpg



mozaik-kaftan-mavi-mosaic-wall-decoration.jpg


Biraz daha otantik ortamlarda tercih edebileceğiniz bir tasarım zenginliği olan üstte yer alan mozaik desenli cepken modeli tam bir şark odası tercihi olabilir. Ya da Osmanlı tarz oda dekorasyonlarınızda tercih edebileceğiniz bir seçim olabilir sizler adına. Son derece şık bir alternatif olan bu dekorasyonda beklentinizi karşılayabilme ihtimaliniz oldukça yüksek. sizlerin beğeninizi kazanmış olan bu model son derece kaliteli şıklıklara yer açarak odalarınızda son derece zengin ve farklı ortam yakalayabilme arzunuzda tercihiniz olabilecek bir tasarım olacaktır.

mozaik-nar-gri-mosaic-pomegranate.jpg



Mozaik desenlerde farklı renklerden faydalanarak gerçekleştireceğiniz seçimler için son sene trendlerinden düşmeyen nar motifini de mozaik tarz seçebilirsiniz. Salon ya da antrelerde dresuar üstlerinde tercih edebileceğiniz bir model olan üstteki aksesuar şıklığı sizi yarı yolda bırakmayacak bir tercih olabilecektir. Püskül detayı ile bambaşka bir hissiyat yakalamanıza destek olabilecek olan bu aksesuar tercihiniz ile odalarınız en özel konuma kavuşsun istemez misiniz?

30032016202712.jpeg
Blue-font-b-Mosaic-b-font-Crystal-font-b-Glass-b-font-font-b-Beads-b.jpg



Duvar dekorunda yakalayacağınız üstteki gibi tercihe asla hayır diyemeyeceğinize eminim bayanlar. Hele bir de yazlık ev dekoru ya da yeni ev dekoru yaptırıyorsanız kendinize ait bir köşe için bile bu tarz bir duvar mozaiği tercihine karşı koyamayacaksınız. Gemi ve dümen figürleri ile su sporunu seven ve mavi tonlarını, deniz temalarını evinde kullanmaktan zevk alacak olan kesim için son derece harika bir tercih olabilecektir bu seçim. Odalarınızda son derece özel bir yer teşkil edebilecek tasarım zenginliğinde olacak bu uygulama için çok geç kalmayın ve mavini huzuru ile evinizdeki zamanın kıymetini değerlendirebileceğiniz sunumları bir an önce gerçekleştirin derim. Hepinize keyifli tercihler....
 
Açıkçası ben bu tarz aksesuarları biraz ağır buluyorum fakat sade salonlarda farklı bir ambiyans yaratabilir. Fotoğraftaki aksesuarlar çok değerli görünüyor. Porselen ve cam taşlarla kaplı olan bu tarz aksesuarları orta yaşlı hanımların daha çok tercih edeceği kanısındayım. Bence genç kesime hitap eden tasarımlar değil fakat dediğim gibi farklılık yaratmak adına, salona değişik bir hava katmak adına kullanılabilir.


Kitap okumayı çok seven biriyim ve salonda kitap okuma köşem var. Taşlı abajur modeli, kitap okuma köşeme yakışabilir diye düşünüyorum. Dekorasyonda, duvara hitap eden aksesuarları çok severim. Ayaklı abajur ya da duvar abajurlarını çok şık buluyorum.Hoş paylaşımlar için teşekkürler Ayşegül hanımcım. :ar4fd:
 
Geri
Üst