2017 portmanto modelleri ile antre düzeni

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 portmanto modelleri ile antre düzeni
Farklı ve harika tasarım zenginlikleri ile antrelerinizi süsleyecek olan portmanto modellerini görmek için sabırsızlananlar sitemizden fikir almaya var mısınız? Birbirinden estetik görünümleri ve kullanışlılıklarındaki görünüm zenginliği ile tüm beğeniyi üzerine toplamayı başarmış olan portmanto tasarımları evinizin girişinde üzerinizdeki fazlalıklara yer bulabilme açısından da tercih edebileceğiniz zengin profilde sizleri karşılamaktadır.

2portmanto-15.jpg


Üst resimdeki tarz bir portmanto tasarımı ile hayatınıza yeni bir şekil verme düşüncesi içerisindeyseniz şık bir giriş ile evinize merhaba dedirteceksiniz demektir. Antre dekorları 2016 yılında nasıldı sorunuza yanıt bulabileceğiniz yazı linkimde önceki senenin modern görünümlü önerilerini inceleyerek 2017 de daha tarz model tercihini nasıl yaparıma cevabı kendiniz bulabileceksiniz. Gerek kendinizi inceleyebileceğiniz dekoratif aynası gerekse kapaklı bölümündeki yuvarlak çukurumsu ince detayların yer alışı ile değişik bir modernliği eve girişte davet etmiş olabileceksiniz.


bellona-belissa-portmanto-2017.jpg


Ayakkabıların açık alanda yer alıyor oluşu, askılıklarda birden fazla askı ile ceket, çanta ve misafir için yer açıcı tasarımda karşımıza çıkan üst modelde de şıklık kendiliğinden hissedilebilecektir.


bellona-romeo-portmanto-modeli-2017-1.jpg


Ayakkabıların ev ortamında giyildiği zamanlarda açık durması sorun olmazken dışarıdan gelen ayakkabılarda istemesek de koku oluşumu meydana gelir. Bu durumda ayakkabı kokusunu eve davet edilmemesi için kapalı model seçimi daha yerinde bir seçim olacaktır. Modern portmanto modelleri seçimi ile genel hatları ile modernlik tercih ettiğiniz evinizde şahane bir giriş elde edebilme ayrıcalığından bulunabilirsiniz.

berke-mobilya-gorkem-portmanto-modeli-2017.jpg


Üstteki pormanto modeli yeni moda dresuar görünümü ile şahane bir bütünlük oluşturup girişlerinizde daha estetik bir etki yakalamaktadır. Aynası ve duruşundaki lükens ayak sistemi ile son trendler çizgileri üzerine zapteden bu antre görünümüne bayılacak daha giriş aşamasında misafirlerinizi etkilemeyi başarabileceksiniz.


portmanto-modelleri-2017.jpg
 
Geri
Üst