2017 salonlarında kotukların yeri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 salonlarında kotukların yeri
Salon dekorasyonları en hassas oda görünümleri ile dekore edildikçe özelleşmektedir. Odalarınızda estetik etkili alan görünümleri yakalamak istiyorsanız en farklı görünüm, en tarz çizgilerle bezeli koltuk model seçimi ile oda dekorasyonlarınızda değişime yer açıcı davranabilirsiniz. Salonlarınızda yakalayacağınız etkide en etkili görünümü sağlayıcı ana tercih olan mobilya tasarımları en şık görünümleri ile odalarınızdaki yerini hazırlanma yarışını giriyor.

Enza-Mobilya-Merlin-Koltuk-Takımı.jpg


Üst resimde de göreceğiniz üzere tarz görünümleri, renk alternatifleri ile 2017 sezonunda bambaşka bir ışık görünümüyle giriş yapan koltuklar odaya hak ettiğini vermişe benziyor. Fuşya ve grinin uyumu başka bir odada hiç bu kadar özel olmamıştı. 2017 senesi için değişken ruhlu bir seçimde bulunmak istiyorsanız tercihinizde üstteki gibi bir görünüm sağlayıcı kriterdeki sırt minderleriyle renklerin değişkenli uyumunu yansıtan koltuk tercihi yerinde bir tercih olabilecektir sizler için.

lazzoni-köşe-koltuk-fiyatları-2017.jpg


Köşe koltuk grubu modelleri her sezon olduğu gibi 2017 sezonunda da en şık görünümlere davetiye çıkarıcı özelliği ile beğenileri üzerine çekmeyi başarmıştır. Köşe grubu modeller hangi sene kullanışlı değil dendi ki terk edilsin! Yeni bir ev alanlar, eski mobilyayı yenilemek isteyenler dar odası olanlar ya da yeni evlenenler....gibi farklı bahaneler grubuna girip de mobilya değişimi tamamlayacaksanız köşe grubu tasarımlarına bakmadan geçmek istemeyeceksiniz.

Mondi-Mobilya-New-Minas-Köşe-Takımı.jpg


Rengindeki şıklık ile odalarda estetik etki yakalamayı başaran koltuk takımları genel manada yerden yüksek ayak özelliği bulunan modelli tercih edilmektedir. Renk seçeneğinde o senenin moda rengi ya da odaya iç açıcılık kat edebilecek farklı bir renge evet deme ayrıcalığı da yine size kalmış. Dekorasyon ruhunuz hangi rengi kaldırıyorsa o renk tercih ederek odalarınızda istediğiniz zenginliğe yer açmanız mümkün. Oda dekorunda üstte de gördüğünüz üzere her takımla uyumlu sehpa modeli seçiminde bulunmanız da odada bütünleyici görünüm elde ediminizde etki gösterebilecektir. Belki de şık bir aksesuar ile 2017 sezonu değişiminin kendiliğinden odaya hakimiyetini bangır bangır bangır ilan etmesini izleyebilirsiniz.



Tepe-Home-Koltuk-Takımı-2015-2016-Modelleri-3.jpg


Her ne denirse denilsin yatak olabilen fonksiyon özelliği ile kullanışlılık yönünde asla hayır denilemeyecek tasarımlar her daim tercih edilme de tıklanma rekoru kıran modellerdendir. İster web site ziyaretleri ister marka mağazalarını kapılarını aşındırma tercihleri ile odalarda etkiyi yakalamada bu tarz bir yatak olabilen seçimde bulunabilirsiniz. Enza Home kalitesi de son senelerin kaliteli marka tercihlerinde ilk sıralarda kendini gösterebilmektedir. Kaliteli bir marka olan Enza Home mobilyaları seçimi ile de odalarınızda bambaşka etkilere kendiliğinden hükmünü sürdürebilecektir.
 
Geri
Üst