2017 sezonunda evinizde dekoratif aksesuarların yeri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 sezonunda evinizde dekoratif aksesuarların yeri
Dekorasyonda aksesuarın yeri büyüktür. Salon, banyo, mutfak, bahçe, çocuk odası gibi pek çok alanda faydalanabileceğiniz dekoratif ürünler oda görünümlerinde çığır açıcı boyutlar yakalayabilmenize zemin hazırlayabilmektedir. Salon takımınıza uygun bir yaşam ünitesi üzeri ya da orta sehpanıza yakışır aksesuar ile daha zengin ya da modern görünüm yakalama şansınız varken neden değerlendirmeyeseniz ki? Hele bir de benim gibi misafiri bol bir eviniz varsa işiniz hep etkileyicilik, düzen ve estetik görünüm üzerinde yoğunlaşmakla daha kaliteli oda görünümleri yakalamaya kalacak.


dekoratif_aksesuar.jpg

Salonlarınızda beyaz rengin estetikselliğini yakaladıysanız alt ve üst resimdeki Zara Home ev aksesuarları ya da Engilish Home ev aksesuar modeli örneklerinden olan önerileri odalarınızda kullanabilme fırsatını yakalamak isteyebilirsiniz. Her iki kalitede evinizde istediğiniz modernliği davet ettiği gibi uzun ömürlü ve parasını hak eden görünüm zenginliklerini yaşatabilecektir.


english-home-dekoratif-mumluk.jpg



Ev aksesuarı denildiği zaman kimilerinin tercihi olan seramik aksesuar önerileri ile de estetik görünümler yakalamanız mümkün olabilmektedir. Bazıları farklı tasarımda karşınıza çıkabilecek seramik dekoratif aksesuar önerileri ile de en özel görünümlere yer açıcı davranabilmektedir. Bu aksesuarlar arasında da tüm beğeniyi üzerine toplamayı başarmış olan birbirinden değişik zenginliklere yer açıcı davranan modeller bulunabilmektedir.

2017-banyo-aksesuarları.jpg


Banyo dekor değişiminde bulunacaklarda bu sene banyo aksesuar modelleri son trend koleksiyonlarından faydalanabilir. 2016 banyo aksesuar tasarımları yanında 2017 sezonunda nasıl farklılıklar ile banyolarınızı özelleştirebilirsiniz düşüncesine girip yeni kataloglar arasında gezinerek da banyolarınızda en anlamlı değişimi yakayabilmeniz mümkün.

ahsap-duvar-aksesuari.jpg


Duvar dekorunda raf tasarımlarında kaliteli marka mağazaları ziyaretiniz ile inanılmaz değişimler yakalamanız mümkün. Duvar görünümleri ile oda görünümlerinde farklılık elde etme düşüncenizde en estetik görünümleri yakalama tercihinizde birbirinden şık ve odaya uyumlu rafları tercih edebilirsiniz. Raflara kolay yerleştirilip istediğiniz zaman değişiklik sağlayabileceğiniz dekor ürünlerini bu bölümlerde sergilerken oda dekoruna uyum sağlayacaklarla anında değişim yakalayabilirsiniz.
zara-home-ev-aksesuar-tasarimlari.jpg


Mutfaklardaki etkileri de es geçmemek gerekir. Mutfakalr en çok zaman geçirilen ortamlar olarak bizi mutlu edecek değişimleri her sezon en çok hak eden ortamlardandır. Yemek takımı, bardaklar, mutfak dolapları, mutfak masa ya da sandalyeleri, belki de mutfak halıları değiştirilebilir. ekonomik gücünüz çok da yeterli değilse küçük değişimlerde yüz güldürebilir. Mutfak akseuarları İkea koleksiyonları hem fonksiyonel hem de toparlayıcılık olarak en beğenilenler arasında olup pek çok bayanın karşı koyamadıklarındandır. siz de üst resimdeki gibi şık bir dekoratif değişim ile öğün saatlerinizi ve masa düzeninizi şenlendirmeye ne dersiniz? 2017'de en güzel mutfaklar daima sizlerle olsun.
 
Geri
Üst