2017 tv ünitelerindeki şıklık

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 tv ünitelerindeki şıklık
Tv üniteleri ev dekorasyonlarında yaratmış olduğu etki ile oda görünümlerinde bambaşka görünümler oluşturmaktadır. Oda dekorasyonlarınızda şıklık, dekoratiflik ve aynı zamanda canlılık oluşturacağınız birbirinden özel tv üniteleri ile 2017 sezonunda dilediğiniz etkiyi oda görünümlerinizde hissedebilirsiniz. Salonlarınızda ya da oturma odalarınızda değişim için yeni bir yaşam ünitesi alma fikrine sahipseniz bu sene Avonsofa mobilya tv ünitelerinden faydalanmayı deneyebilirsiniz. Her sezon trend görünümleri ile ilgiyi üzerine çeken tv üniteleri arasında en renkli görünümü veren Avonsofa tv üniteleri salonlarınızda bambaşka bir etkiye yer açacaktır.

2016-avonsofa-mobilya-modelleri.jpg


Neon renklerle enerjik bir havayı salonunuza hapseden bu tv üniteleri hem makul fiyata hem de farklı renklerin odaya hakim olmasına fırsat verici özelliği ile sizlerin beğenebileceğiniz tasarım zenginlikleri arasında kendini göstermektedir.

avonsofa-dekoratif-tv-uniteleri.jpg
Avonsofa-Modern-Tv-Duvar-Ünitesi-Modelleri-11.jpg

Kimi zaman uzun dolap kapaklı kimi zaman sürgülü kimi zaman çekmeceli saklama bölümleri ile her ihtiyaca sunduğu pratik çözümlerle yaşam üniteleri Avonsofa Mobilya mağazalarında sizlerin beğenilerinizi beklemektedir. Seçim için hala bekliyor musunuz?

avonsofa-renkli-tv-uniteleri.jpg
toklutvunitesivitrinli.jpg
 
Geri
Üst