2018 de okullar ne zaman kapanacak?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2018 de okullar ne zaman kapanacak?
okullar ne zaman kapanıyor, okullar ne zaman tatil edilecek, okullar hangi tarihte kapanacak ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

2017/2018 Eğitim ve öğretim yılı 18 Eylül pazartesi günü açılmıştı. 15 Tatilin ardından şimdide üç ay sürecek yaz tatili için geri sayım başladı. Daha şimdiden birçok öğrenci havaların da ısınması ile tatil moduna girerek tüm senenin yoğunluğundan dolayı oluşan yorgunluğu atmak için tatili dört gözle bekliyor.

okullar ne zaman kapanacak.JPG


Bazı ailelerin baskıcı tutumlarından dolayı ne yazık ki kimi öğrenciler de karne sendromu oluşabiliyor. Sonradan pişmanlıklar yaşamamak için uzmanlar çocuklara ve gençlere karnenin durumu ne olursa olsun anlayış ile yaklaşılması gerektiğini ve kesinlikle şiddet uygulanmaması gerektiği konusun da uyarıyorlar.

Birçok kişinin merakla beklediği "okullar ne zaman kapanacak" sorusunun yanıtı ise 8 Haziran 2018 tarihi olarak veriyoruz. Öğrencileri uzun bir yaz tatili bekliyor. 2018/2019 Eğitim ve öğretim yılı ise 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak.
 
Bildiğim kadarı ile dünyada en çok tatil yapan ülkelerden biri hatta tek olarak biziz. Avrupa da okullar bu kadar uzun süre yaz tatili yapmıyor. Hatta eyaletlere göre de okul tatil zamanları değişiklik gösterebiliyor. Kimi eyalet sınırında bulunan okullar bir ay yaz tatili yaparken kimide 2 ay kadar yapıyor. Diğer tatilleri bilmem ama yaz tatili bence en çok bizim ülkede uygulanıyor. Bu kadar uzun bir tatile gerek varmı bilmem ama avrupa ülkeleri eğitime çok büyük önem verdiklerinden dolayı eğitimi sıkı tutuyorlar belkide o yüzden yaz tatilini kısa tutarak çocukların bilgilerden dağılmasını istemiyorlar buda benim fikrim tabi bu kadar uzun yaz tatiline en çok öğrenciler seviniyor hahaha
 
Geri
Üst