2018 ev dekorundan seçmeler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2018 ev dekorundan seçmeler
2018 ev dekorum nasıl olmalı diyen bayanlar buraya! Ev dekorasyonları modayla ve geçen her yıldaki trend değişimlerle bambaşka anlamlar kazanmaktadırlar. Ev dekorunu yenilemek için 2018 sezonuna yaklaştığımız şu Aralık ayını beklediyseniz sizler için harika fikirlerim var. Her zaman moda moda takibi göz önünde olunmalı desek de kendi zevklerimizden bir yerde ödün veremiyoruz. Sizler için titizlikle seçip galeriye eklediğim önerilerde de göreceğiniz gibi bambaşka stiller ve 2018’e harika bir merhaba deme anlayışıyla ev dekorunuza dokunuşlarda bulunabileceksiniz. Ev dekorasyonunuzda başkalığa yer açarken aynı zamanda değişimi en derinlerde hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Tarzınızı yine konuşturun; ama 2018 trend tarz mobilyaları, renkleri, dokunuşları ve aksesuarlarıyla…..


country-tarzi-ev-dekorasyonu-2.jpg


Üst resimde gördüğünüz gayet samimi bir hava katılmış olan country tarz dekor bambaşka bir stil ile karşımızda duruyor. Renklerin insanın ve odanın içini açan açık renk tonluluğuyla farklı bir dekora zemin hazırlanmış. Fransızlardan esinlenen pencere stilleriyle ekstra bir farklılık katabileceğiniz oda stilinizde konforu yerinde bir alan oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda renk tonlarının uyumuyla ahenk içinde bir salon ortamı yakalayabilir; misafirlerinizle geçirdiğiniz vakitleri daha da özelleştirebilirsiniz. Lüks koltukların içinde boğulmak benim tarzım değil açıkçası. Siz de artık biraz rahatlığa yer açıcı davranıp gelenin içini açan görünümlerle dolu bir dekoru salonumda istiyorum diyorsanız fazla geç kalmayın diyoruz. Bu dekor tam da size göre....
maxresdefault (1).jpg

Her sezon olduğu gibi Osmanlı tarz bir görünüm 2018 yılında salon dekorunuzda yer alabilir. Yeşilin Osmanlı tonu ve yine kırmızının bütünleyiciliğiyle alttaki resimdeki tarz bir kombine bayılacaksınız. Osmanlı benim tarzım diyenlerin deneyebilecekleri tarz bir görünüme üst tarafta yer vererek görünümde şahaneliği elden bırakmamaya gayret etmekteyim.

Her sezon olduğu gibi Osmanlı tarz bir görünüm 2018 yılında salon dekorunuzda yer alabilir. Yeşilin Osmanlı tonu ve yine kırmızının bütünleyiciliğiyle alttaki resimdeki tarz bir kombine bayılacaksınız. Osmanlı benim tarzım diyenlerin deneyebilecekleri tarz bir görünüme üst tarafta yer vererek görünümde şahaneliği elden bırakmamaya gayret etmekteyim. Taburelerinden aydınlatmalarına; koltuk örtülerinden koltuk takımı model seçimine kadar hiçbir zıtlık içermeyecek olan bu tarz görünümlere karşı koyamayacaksınız.

maxresdefault.jpg


Mavi renk ve bütünleyicileri denildiğinde ilk başta akla huzur ve rahatlık hissi geliyor değil mi? Yaz dönemlerinin mavi denizini ev ortamına hapsetmeye hazır mısınız? Öyle huzurlu günler geçirmek istiyorsunuz ki odaya girdiğinizde sizi boğan hiçbir şey olmasın. O zaman mavi sizin renginiz diyorum ve üst dekoru önerinize sunuyorum. Her zamankinden daha özel bir mavi dekor oluşturabilmeniz temennilerimle….
 
Geri
Üst