2018 yaklaşıyor en güzel yılbaşı dekor önerileri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2018 yaklaşıyor en güzel yılbaşı dekor önerileri
Yılbaşı yaklaşıyorken ev dekorunda birtakım değişikliklere gitme tercihinde bulunma bambaşka bir girişe yer açar. İçimizin enerjiyle dolu olduğu bir yıla girme mutluluğunu elde edebilmek amacıyla ev dekorumuzda o sene giriş için güzel görünümlere yer vermeye çalışırız. Özellikle tercih edilen kırmızı ve beyaz uyumuyla yeni yıl dekorunda istenilen değişikliklere yer verilebilir. Yılbaşının simgesi olan kar görünümünü verme ile evde kar havası ama sıcacık yüreklerin bir arada oluşuyla muhteşem bir giriş yapabiliriz. Resim galerisine de eklediğim görsellere şöyle bir göz attığınız zaman karı hissettiren dekor görünümlere evinizin eşya uygunluğu ve ortam müsaitliğiyle gerçekleştirme fırsatını değerlendirebilirsiniz.


Alt resimde gördüğünüz üzere merdivenden aşağı inerken tutunma yerlerine verilen pamuk efekti ile kar yağmış havası ortama hemen de hissettirilivermiş. Kar yağmış havasındaki merdivenden aşağıya inen görünümde aralıklı olarak yerleştirilen penguenlerde ortama sevimlilik katarak insanı çok daha iyi hissettiriyor adeta.
IMG_20151111_105519.jpg
yilbasi-hazirliklari.jpg



Çam ağacı süslemelerinden her sene faydanılmaktadır. Çam ağacı üzerindeki süslemeler, yıldız figürleri, parlak tonlara yer veriliyor oluşu ce masa üzerindeki dekoratif eşyalara konulan çam dallarıyla birbirinden şahane doğal ortamlar ev ortamına adapte edilebilmektedir. Mumluklar, el yapımı yeni yıl baskılı yastıklar, kütüklerden faydalanarak elde edilen dekoratif fikirler gibi daha pek çok ayrıntı yeni yılda bambaşka fikirlere yer açıcı davranabilmektedir. Sizlerde yeni yılda kırmızı- beyaz uyumuyla birlikte aynı zamanda çam ağacı süslemesi, kar tanesiyle pencere ve ağaç süsleme ya da şömine başı süsleme fikirlerinden faydalanabilirsiniz. Şöminesi olanlar için kozalakların yer yer kendini gösterdiği şömine önlerindeki pozlarıyla harika dekoratiflikler elde edilebilir.
ddekor-yılbaşı-dekorasyon-fikirleri-12.jpg


Yılbaşı masa süsleme önerileri de dekorasyonda çeşitlilik oluşturan unsurlar arasında kendini gösterecektir. Masa üzerinde kırmızı bir uzun örtü, kırmızı şamdanlar, büyük kırmızı- beyaz mumlar – kokulu olursa daha hoş bir ortam yakalanabilir- gibi ayrıntılarla dolu bir masa ruhunuzu okşayacaktır.
ddekor-yılbaşı-dekorasyon-fikirleri-17.jpg


Farklı dekoratif objelerden faydalanarak da ortama yeni yıl görünümü vermek mümkündür. Farklı objelerin asılabileceği bir çam ağacı ya da dekoratif ferforje bir objeyle yılbaşını anımsatıcı eldiven, kar taneleri, yuvarlak küreler, çam ağacı figürleriyle dolu bir alana yer açabilirsiniz.
ddekor-yılbaşı-dekorasyon-fikirleri-18.jpg


IMG_20151111_105207.jpg
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20151111_105207.jpg
    IMG_20151111_105207.jpg
    222 KB · Görüntüleme: 552
Geri
Üst