2021 Ara tatil Kasım tatili ne zaman başlıyor?

  • Konbuyu başlatan Denizavci92
  • Başlangıç tarihi
D

Denizavci92

Forum Okuru
2021 Ara tatil Kasım tatili ne zaman başlıyor?

2021 Ara tatil ne zaman melek kadınlar kulübü ara tatil ne zaman başlıyor forum'da.​

Çok şükür bu dönem okullar kapatmadan devam etti. Benim bu yıl birinci sınıfa giden kızım var. Net bilgi nedir acaba? Ara tatil ne zaman? Kasım ayı ara tatil ne zaman başlıyor? Tatil kaç gün sürecek? Bu tatilde annemlere gitmeyi düşünüyoruz çocukla birlikte? Ara tatil değil de çeyrek tatil deniyor galiba değil mi artık?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yanlış bilmiyor isem bu cuma yani 13 kasımdan sonra başlıyor diye biliyorum bilen var mı kızlar başka ne zaman başlıyor ara tatili bizim eziyetimiz :D:D
 
Merhabalar
Ara tatil ne zaman sorusuna cevap verelim hemen. Çok şükür gerçekten bu yıl çocuklarımız okul ders yüzü gördüler. Online bu iş yürümezdi gerçekten. Çocukların yeri okul sıraları. Ara tatile gelince önümüzdeki pazartesi okullar tatil. Yani 15 Kasım'da başlayacak 19 Kasım'da sona erecek ara tatil. Yani tam bir hafta sürecek bu ara tatil. Çocuklar dinlenmiş ve biraz nefes almış olurlar. Çocuklar için bu bir haftalık tatili güzel degerlendirelim anne babalar olarak onlarla bol bol oyunlar oynayın kitap okuyun dolu dolu bir ara tatil geçirmeleri dileğiyle. Anne babalar önemli bir konu linki aşağıya bırakıyorum mutlaka inceleyin. "Okul problemleri"

 
Geri
Üst