2022 Özürlü maaşı nasıl iptal ediliyor diye soranlara

M

Misafir

Forum Okuru
2022 Özürlü maaşı nasıl iptal ediliyor diye soranlara
2022 maaşı iptali
özürlü maaşı iptali



Merhaba Sevgili Melek'ler ve özürlü maaşı alıpta bu maaşı iptal etmek isteyen siz sevgili ziyaretçi arkadaşlarımız, bu yazımızda 2022 özürlü maaşı iptali hakkında sizlere yapmanız gerekenleri aktarıyor ve özürlü maaşı için başvuru yapanlara ise daha önce açmış olduğumuz özürlü maaşı sorgulama sayfamızı ziyaret etmelerini öneriyoruz.
Evet arkadaşlar, özürlü maaşımı iptal etmek istiyorum diyenler ve iptali için başvuru yapıpda özürlü maaşım iptal oldumu diyenler, işte size aradığınız bilgiler;

ozurlu_maasi_iptali-85.jpg


2022 Özürlü Maaşı iptali için, öncelikle yaşadığınız yerdeki malmüdürlüğü'ne başvuru yapmanız gerekiyor ve Malmüdürlüğü'nde sizin özürlü maaşınızın sicil numarasını öğreniyorsunuz ve oradan size verdikleri, Primsiz Ödemeler Daire Başkanlığı'na dilekçenize sicil numaranızı ve maaşı iptal ettirme nedeninizi de yazarak dilekçenizi gönderiyorsunuz.

Şayet, özürlü maaşınızı SGK'lı bir işte çalıştığınız için iptal ettirmek istiyorsanız, iptal dilekçenizi verdikten 90 gün içersinde yatan maaşı çekebilirsiniz. Lakin, kadrolu bir işe girdiyseniz yani memur olarak atandıysanız, kesinlikle özürlü maaşı iptali başvurunuzdan sonra yatan maaşı almıyorsunuz. Aksi halde çektiğiniz maaş faiziyle sizden geri alınacaktır.

Daha detaylı bilgi almak için, Primsiz Ödemeler DAire Başkanlığı 0312 458 12 07 telefon numarasını arayarak bilgi edinebilirsiniz.

Meleklermekani.com
 
Geri
Üst