Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sirke tuz su ritüeli melek kadınlar kulübü sirke tuz su ritüeli yapanlar yorumları forum'da.
Kızlar bu aralar da başımızda bir türlü felaketler bitmiyor eşim Ufak bir kaza geçirdi çocuğumun ayağı kırıldı arka arkaya sürekli belalar geliyor evimizi negatif enerjilerden arındırmak için sirke tuz su ritüeli varmış 21 gün uygulanıyor Muş bunu yapanlar deneyenler var mı işe yarıyor mu gerçekten?
Merhabalar
Uygulandığında gerçekten işe yarayan bir ritüel olduğunu okudum ve ben böle yapmaya karar verdim. Ritüel 21 gün yapılıyor. Sirke tuz su ritüeli icin büyük bir cam bardak içine su koyuluyor içine 1 çay kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı tuz konuyor bu karışım sabah yapılıp bardak yatağın altına ya da odanızda yatağınıza yakın bir yere konabilir. Bunu koyarken de üzerimdeki tüm ağırlıkların kem gözlerin negatifliklerin bu bardakta toplamasına niyet ediyorum niyet ediyorum niyet ediyorum denir. Ve ertesi sabah bu suyu lavaboya dökerken de artık tüm yollarımın açılmasını seçiyorum seçiyorum seçiyorum diye tekrar ediyorsunuz. O sabah yine karisim hazırlayıp tekrar yatağınızın yanına aynı cümleyi söyleyerek koyuyorsunuz. Sabahtan sabaha 1 gün sayılıyor.
Evinizde oluşan negatif enerjiyi olumsuzlukları bertaraf etmek için denemekte fayda var. Peki "nasıl pozitiflenebiliriz" yazımızı da hemen aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.