23 Aralık 2010 Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
23 Aralık 2010 Günlük Burç Yorumları
23 Aralık burç yorumları karşınızda kızlar :tik:

23 Aralık 2010 Koç Burcu Yorumu:

Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız işinizi kolaylaştırabilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Aklınızda iş ve aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, ama hep olumsuz yanları düşünüp bir türlü adım atamıyorsunuz. Bu da zaman, zaman karamsarlık yaşamınıza neden oluyor. O sizdeki değişikliğin farkında. Bugün sizinle açık konuşmak isteyebilir. Ondan uzaklaştığınızı fark etmenize rağmen onu kırmaktan çekindiğiniz için durumu idare etmeye çalışmanız anlamsız. Planlarınızın gerçekleşmesi için zamana ve maddi desteğe ihtiyacınız var. İşyerinizde bir arkadaşınızla yaşadığınız dayanışmayı yakında küçük bir ortaklığa dönüştürebilirsiniz.


23 Aralık 2010 Boğa Burcu Yorumu:
Bugün sizinle ilgili bir konuşmaya tanık olabilirsiniz. Sizin kendinizi savunmanıza gerek kalmayacak, sizi savunanlar olacak. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor. Bu yüzden sizi itici bulanlar olabilir. Ama sizi yakından tanıyanlar ne kadar dost canlısı olduğunuzu biliyorlar. Onun ısrarlarına boyun eğmemek için fazla direnemeyebilirsiniz. Siz birbirinizi biraz daha yakın tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsunuz, o ise çok aceleci davranıyor. Endişelerinizde haklı olabilirsiniz. İş arkadaşınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla size biraz itici gelmeye başlayabilir.


23 Aralık 2010 İkizler Burcu Yorumu:
Çevrenizdekilerle ilişkileriniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay talep etmelerine yol açabiliyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. İlginç kişilikli biriyle birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız. Bir ilişkinin başında yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşadığınız için mutlusunuz. Ama geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler var. O halde birtakım kararlarınızın gecikmemesi gerekiyor. İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, günübirlik stres yaşamaktan koruyor sizi.


23 Aralık 2010 Yengeç Burcu Yorumu:
Günlük yaşamınızda hiç bir problem yok. İş yaşamınız ve aşk yaşamınız mükemmele yakın. Özel yaşamınızdaki düzelmenin ailenizle ilişkinizi etkileyeceğini düşünüyordunuz, ama hala sizi onaylamadıklarını görüyorsunuz. Bu günkü birlikte olma isteğinizi geri çevirebilirler. Siz elinizden geleni yaptınız. Artık adım atma sırasının onlarda olduğunu düşünmeniz haksızlık değil.. Bugünü birlikte geçirmeniz için planlar yapıyor, sizin de isteğiniz bu. Heyecanınız ilk günkü gibi devam ediyor. Böyle bir ilişkiyi yakalamış olmaktan çok hoşnutsunuz. Son günlerde kendinizi sınayacak ve kendinize güvenecek pek çok testten geçirdiniz kendinizi. Her gün kendinizi sınayacak yeni gelişmeler oluyor. Her yeni duruma başarıyla ayak uyduruyorsunuz.


23 Aralık 2010 Aslan Burcu Yorumu:
Pek de yakınınız olmayan birisinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. O, sizin yakınlığınızdan çok memnun, ama siz ölçüyü kaçırıyor gibisiniz. Yakın dostlarınız kendilerine zaman ayırmadığınız için sizden yana bazı eleştirileri var. Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Şimdi de geriye dönüş yapma konusunda zorlanıyorsunuz. Aldığınız radikal kararın şimdi pişmanlığını yaşıyorsunuz. Ayrılık fikrinin belki de ön hazırlığı gerekiyordu. Hayatta işten başka bir zevkiniz yokmuş gibi davranmanız, iş arkadaşlarınız tarafından yadırganıyor. Özel yaşamınızda son zamanlarda yaşadığınız sorunlar sizi iyice işinize yöneltiyor.


23 Aralık 2010 Başak Burcu Yorumu:
Akşam saatlerinde yaşayacağınız bir buluşma, bütün bir haftaya yetecek kadar hoş geçecek. Uzun zamandır böyle bir hoşluğu özlemiş olduğunuzu fark edeceksiniz. Herkes tarafından eli sıkı biri olarak bilinirken, bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz. İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinizi gerçekleştirecek uygun ortamı da bulacaksınız. İkiniz de hem birbirinizden ayrıyken, hem de birlikteyken iyi vakit geçirmesini biliyorsunuz. Birbirinizi sıkmamanız ve baskı yapmamanız ilişkinizi canlı tutuyor. Artık bazı insanlarla aynı ortamda çalışmanın zor olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır çelişki yaşadığınız iş arkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor


23 Aralık 2010 Terazi Burcu Yorumu:
Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız. Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman, zaman sizin cüretkarlığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu cüretkarlığınız, özel yaşamınızda bazı durumlarda başınıza dert açmıyor değil. İkiniz de sanki bulutların üzerinde geziyor gibisiniz. Sizin birbirinize uygun olmadığınızı düşünenler yanılıyorlar. Karşılıklı olarak birbirinizin aklınızı başınızdan almış gibisiniz. Ekip yönetiminde üstün yetenekleriniz var. Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek bir ekiple birlikte çalışıyorsunuz.


23 Aralık 2010 Akrep Burcu Yorumu:
Eski bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz. Bu, sizi şaşırtacak biraz da kızdıracak bir haber olabilir. Siz yine de kendinizi tutmalı ve vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. Uzun süre sonra konuştuğunuz bu eski dostunuzla ilişkinizi kesmemelisiniz. Bugün hayatınızda bazı olumlu değişiklikler olabilir. Ama bu değişikliklerin gerçekleşmesi için, gözünüzü karartıp risk almanız gerekiyor. Geçmişte yarım kalanları kaldığı yerden yeniden başlatabilirsiniz. Eski sevgilinizin bambaşka bir konudaki talebine vereceğiniz olumlu yanıt, bitmiş ilişkinize yeniden başlayabilmeniz için ortam hazırlayabilir. Kendinize vakit ayırmaya başlamanın tam zamanı. İş yaşamınızdaki başarınız herkese parmak ısırtıyor. Ama bu başarınız, beraberinde strese dönüşebilir.


23 Aralık 2010 Yay Burcu Yorumu:
Akraba çevreniz sizi biraz ihmalkar buluyor. Onlarla yeterince ilgilenmediğiniz, onları arayıp sormadığınız söyleniyor. Bugünlerde yaşanacak bir aile toplantısında bunlar yüzünüze söylenecek. Arkadaş çevrenizle yaşadığınız sosyallik zamanınızın çoğunu alıyor. Onlarla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, gözleriniz onlar dışındaki dünyaya kapalı gibi. O, ilişkinize bir hareketlilik getirmek için elinden gelini yapıyor. Sizin de ona yanıt vermeniz gerekiyor. İlişkinizdeki monotonluk sizi rahatsız etmiyor gibisiniz. Her sorunu olduğu gibi, bu konuyu da düşünmek partnerinize düşüyor. Önümüzdeki günlerde işyeri sorunlarınızı dile getireceğiniz bir zemin bulabilirsiniz.


23 Aralık 2010 Oğlak Burcu Yorumu:
Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek, ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız. Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak. Onu derin ve ulaşılmaz bulduğunuz için ilişkiniz size çok heyecan veriyor. Uzun zamandır onu keşfetmeye çalışıyorsunuz. Her yeni keşfinizde keşfedecek bir yanını daha fark ediyorsunuz. Bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle bir huzurlu iş ortamına ihtiyacınız vardı.


23 Aralık 2010 Kova Burcu Yorumu:
Sizi bugün hiçbir gücün yerinizden kımıldatamayacağını düşünüyorsunuz, ama öğle saatlerinde alacağınız bir çağrı bütün planınızın değişmesine neden olabilir. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz konulara biraz uzak durmanız, çözüme daha yardımcı olmanızı sağlayabilir. O sizden bekliyor, sizden ondan. Karşılıklı olarak beklemek dışında da pek bir şey yapmıyorsunuz. İlişkiyi başlattığınızda çok hoş şeyler yaşayacağınızı bilmenize rağmen, ilk adımı atacak cesareti bir türlü bulamıyorsunuz. Bir arkadaşınız sizin olanaklarınızı onunla paylaşmanızı bekliyor. Siz onun bu beklentisini uzun süre fark edemeyeceksiniz.


23 Aralık 2010 Balık Burcu Yorumu:
Sizinle ilgili çok çarpıcı tespitlerle karşılaşacak ve bu yaklaşıma siz de katılacaksınız. Kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir. Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ama bunu yapmanız size beklemediğiniz yararlar getirebilir. Tembellik yapmamanızın karşılığını günün sonunda alacaksınız. Sizin dışınızda herkesten destek isterken, bir tek sizi sorunlarının dışında tutuyor. Size olan güvensizliğinden değil, ilişkinizin yara almasından korkuyor. Sevdiğiniz kişi ilişkiyi korumak adına sorunlarını sizinle paylaşmaktan kaçınıyor. Yeteneklerinize güvenmekte haksız değilsiniz, ama iş değiştirmek için iyi bir zaman değil. Üstelik yakında hoşunuza gidecek gelişmeler olabilir.

 
23 Aralık 2010 İkizler Burcu Yorumu:
Çevrenizdekilerle ilişkileriniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay talep etmelerine yol açabiliyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. İlginç kişilikli biriyle birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız. Bir ilişkinin başında yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşadığınız için mutlusunuz. Ama geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler var. O halde birtakım kararlarınızın gecikmemesi gerekiyor. İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, günübirlik stres yaşamaktan koruyor sizi.


tşk
 
Geri
Üst