24 Ağustos Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
24 Ağustos Günlük Burç Yorumları
Haftanın ilk günü bakalım bizi neler bekliyor...Yıldızlar bizim için neler diyor...Günlük burcunu okumadan güne başlayamanlar için 24 Ağustos Günlük Burç Yorumları Melekler Mekanı farkıyla :pasi: :pasi:

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Koç 21 Mart - 19 Nisan
Mantığın ve iş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.



Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan ? 20 Mayıs)

Boğa 20 Nisan - 20 Mayıs
Çalışıyorsanız iş hayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.



İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs ? 21 Haziran)

İkizler 21 Mayıs - 21 Haziran
Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.



Yengeç Su + Öncü (22 Haziran ? 22 Temmuz)

Yengeç 22 Haziran - 22 Temmuz
Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.




Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz ? 23 Ağustos)

Aslan 23 Temmuz - 22 Ağustos
Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakat iş hayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz.



Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos ? 23 Eylül)

Başak 23 Ağustos - 22 Eylül
Yoğun bir iş temposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.



Terazi Hava + Öncü (24 Eylül ? 23 Ekim)

Terazi 23 Eylül - 22 Ekim
Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız.



Akrep Su + Sabit (24 Ekim ? 22 Kasım)

Akrep 23 Ekim - 21 Kasım
Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.



Yay Ateş + Değişken (23 Kasım ? 21 Aralık)

Yay 22 Kasım - 21 Aralık
Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz.



Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık ? 20 Ocak)

Oğlak 22 Aralık - 19 Ocak
Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.



Kova Hava + Sabit (21 Ocak ? 19 Şubat)

Kova 20 Ocak - 18 Şubat
Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin.



Balık Su + Değişken (20 Şubat ? 20 Mart)

Balık 19 Şubat - 20 Mart
Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun.


 
İkizler 21 Mayıs - 21 Haziran
Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.


tşkkkk
 
Geri
Üst