24 Aralık 2013 Salı Günlük Burç Yorumları

TİTAN

*Melekler Mekanı*
24 Aralık 2013 Salı Günlük Burç Yorumları
24 aralık günlük burç yorumu, günlük burç yorumları, 24 aralık 2013 günlük burç yorumları


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, harika bir gün geçirmenizi diliyor ve 24 Aralık 2013 Salı Günlük Burç Yorumlarını bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...






24 Aralık 2013 pazar Başak Burcu

Gördüğünüz rüyalar duygularınızı harekete geçirecek. Heyecanlı ve duyarlı olabilirsiniz ve bilinçaltınızın derinlerinden yükselen kaygılar ortaya çıkabilir fakat kendinizi yenilemek için değişim ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. İdealleriniz değişiyor ve kendinizi yenilemek için kuvvetli arzular içine giriyorsunuz.

Üstelik güçlü ve etkileyici kişiler ile dostluk ilişkileri kurabilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı yöntemler uygulayabilirsiniz. Karşılaştığınız güçlü kişilerden etkilenebilirsiniz ve işbirliği yapabilirsiniz. Gizli niyetleriniz olabilir fakat duygularınız bugün kuvvetli olacak.


24 Aralık 2013 Pazar Aslan Burcu

Duygularınızın dalgalandığı bir gün. Duygusal ve alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz. Bugün kaygılardan ve üzerinizde hissettiğiniz baskı ve korkulardan uzaklaşmak için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Yaratıcı potansiyelinizi keşfedeceğiniz konular ile ilgilenmek ve yeteneklerinizi geliştirmek için çalışırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Önem verdiğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve dikkatinizi kendinize odaklayabilirsiniz. Ancak depresif bir tavır içinde bulunmayın ve dışarı çıkın. Eğlenceli ortamlar ve arkadaşlarınızın ilgisi sizi rahatlatabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.



24 Aralık 2013 Pazar Yengeç Burcu

İlişkilerinizi sorguladığınız bir dönemdesiniz ve bugün karşılaştığınız olaylar sizi heyecanlandıracak. Sürpriz aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelebilir. Ancak sonradan pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmaktan kaçınmalısınız. Sevdiğinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ancak sizin de anlayışlı olmanız gerekiyor.

İsteklerinizin derinleştiği bir dönemdesiniz ve duygularınız değişiyor. Daha önce önemsemediğiniz şeyler sizin için şimdi daha önemli olabilir. Karar vermeniz gereken durumlar karşısında aceleci davranmayın. Bu arada yediklerinize ve içtiklerinize özen göstermeniz gerekiyor. Eğlenceli ortamlar ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek.


24 Aralık 2013 Pazar İkizler Burcu

Eski arkadaşlar, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ve size ihtiyacı olan arkadaşlarınız yüzünden kafanız karışmış olabilir. Aynı zamanda birden fazla yerde olmanız gerekebilir ve her şeyi bir arada yapmak isteyebilirsiniz. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun ve bu arada sevdiğinizle ilgili duygusal karmaşadan uzaklaşmaya özen gösterin. Karar vermek ve eski kararları değiştirmek için uygun zaman değil. Bilgisine değer verdiğiniz ve önemsediğiniz kişilerin desteğini isteyebilirsiniz. Bu arada dedikoduları fazla önemsemeyin ve sorunları büyütmeyin.



24 Aralık 2013 Pazar Boğa Burcu

Karmaşık duygular içinde olabilirsiniz fakat dostlarınızın yardımını isteyecek ve sevdiklerinizin desteği ile rahatlayacaksınız. Hayal gücünüz ve yaratıcı potansiyeliniz yükseliyor. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi ve çevrenizi zorlamayın.

Baskıcı ve sert bir tutum içinde bulunmamaya özen gösterin. Meydana gelen bazı olayları baskı olarak algılayabilirsiniz ve önemsenmediğinizi düşünebilirsiniz. Ancak biraz daha anlayışlı olursanız ve sevgiyle davranırsanız, isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak. Sabırlı olun ve sorunların üzerine gitmeyin. Bugün dostlarınız ile birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.



24 Aralık 2013 Pazar Koç Burcu

Geleceğe yönelik beklentilerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve isteklerinizi belirlemeniz zor olabilir. Özellikle karar vermeye zorlayan durumlar karşısında tedbirli olun ve geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Sevdiğinizin ilgisi moralinizi yükseltecek ve sorunlardan uzaklaşıp keyifli vakit geçireceksiniz.

Özellikle çevre gezilerine çıkmak, hareket halinde olmak ve eğlenceli ortamlarda dolaşmak keyfinizi yerine getirecek. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanabilir. Ancak sevdiğinizi çok fazla zorlamayın ve şimdilik olayların gelişmesini bekleyin. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor.



24 Aralık 2013 Pazar Oğlak Burcu

İlişkilerinizi sorguladığınız bir dönemdesiniz ve bugün karşılaştığınız olaylar sizi heyecanlandıracak. Sürpriz aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelebilir. Ancak sonradan pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Sevdiğinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ancak sizin de anlayışlı olmanız gerekiyor. İsteklerinizin derinleştiği bir dönemdesiniz ve duygularınız değişiyor.

Daha önce önemsemediğiniz şeyler sizin için şimdi daha önemli olabilir. Karar vermeniz gereken durumlar karşısında aceleci davranmayın. Bu arada yediklerinize ve içtiklerinize özen göstermeniz gerekiyor. Eğlenceli ortamlar ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek.



24 Aralık 2013 Pazar Balık Burcu

Bugün kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bütün dikkatinizi yapmak istediğiniz her ne varsa, bunlara odaklayabilir ve çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdürebilirsiniz.

İsteklerinizi gerçekleştirmek için ortaya koyduğunuz gayret, güçlü kişilerin dikkatini çekecek ve sizi destekleyecekler.

Hem aşk, hem de parasal açıdan beklediğiniz fırsatlar karşınıza çıkıyor. İyi değerlendirmek için sizin de harekete geçmeniz gerekiyor. Bugün karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilir ve girişimde bulunmak için harekete geçebilirsiniz.

Eski arkadaşlarınız ve unuttuğunuz dostlarınız ile karşılaşabilir, birlikte eski günleri anarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.



24 Aralık 2013 Pazar Yay Burcu

Eski arkadaşlarınızla haberleşebilir ve uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşabilirsiniz.

Daha önce içerlediğiniz davranışlar veya küstüğünüz kişiler ile ilgili düşünceleriniz değişebilir. Bu arada önemsediğiniz kişiler ile ilgili duygularınız derinleşecek ve korkularınız uyanacak.

Kendinizi duygulara kaptırmayın ve mantığınız ile hareket edin.

Arkadaşlarınız ile haberleşebilir ve onların yardımını alabilirsiniz. Daha önce değiştirmek istediğiniz halde bir türlü vazgeçemediğiniz bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için harekete geçebilirsiniz.



24 Aralık 2013 Pazar Akrep Burcu

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız fakat meydana gelen olaylar ve önemsediğiniz kişilerin size izin vermediğini düşünebilirsiniz.

Ayrıca yapmak isteyip de yapamadığınız her ne varsa bütün bunların sorumlusu olarak büyükleriniz, patronlarınız veya meydana gelen olayların sizi engellediğini düşünebilirsiniz. Aslında korkularınız ile başa çıkmanız gerekiyor. İçinizdeki cesareti uyandırmayı başarabilirseniz, şanslı olduğunuzun farkına varacaksınız.

Günün ilerleyen saatlerinde karşılaştığınız kişiler ve özellikle yabancılar ile ilişkileriniz sıcak olacak. Saygın çevreler sizi destekliyor. Bugün sevdiğiniz ile birlikte keyifli vakit geçirebilir, geleceğe yönelik ciddi programlar yapabilirsiniz.


24 Aralık 2013 Pazar Terazi Burcu

Beklentileriniz artıyor ve giderek sabırsızlaşıyorsunuz. Fakat meydana gelen olaylar sakin ve sabırlı davranmanız için sizi zorluyor.

İçinizden yükselen kuvvetli arzuları bastırmanız zor olabilir fakat arkadaşlarınız ve yakınlarınız ile birlikte yapacağınız organizasyonlar keyfinizi yerine getirecek.

Bu arada içinizden yükselen ve sizi zorlayan enerjinizi yapıcı yönde kullanmak için gayret gösterin. Kendinizi yenilemek ve içinde bulunduğunuz koşulları değiştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz.

Ancak hırslı ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız.
 
Geri
Üst