25 Mayıs 2011 Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
25 Mayıs 2011 Günlük Burç Yorumları
25 mayıs günlük burç yorumları 25 mayıs burç yorumları 2011 2011 burçlar
25 mayıs günlük burç yorumları, günlük burçlar, bütün burçlar hakkında detaylı bilgi alalım arkadaşlar.


25 Mayıs 2011 günlük burç yorumlarınız kızlar...



Sevgili Koç,
Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Sosyal yönünüzü daha ön plana çıkararak olaylara yaklaşmaya çalışın. Karşı tarafı dinlemeyi öğrenirseniz, ondan çok şey öğreneceksiniz.

Sevgili Boğa,
Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkiniz altına alabilirsiniz. İstekleriniz ve duygularınız arasında kuracağınız denge çok önemli.

Sevgili İkizler,
Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanızdan kaynaklanan yeni bir ortama gireceksiniz. Amaçlar ve çevre koşulları arasında istediğiniz köprüyü kurmak sizin elinizde olan bir şey. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirisiniz. Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunu olabilir.

Sevgili Yengeç,
Her zamanki, inceleme huyundan yola çıkarak, bazı detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. İçsel korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerinizde çekimser kalmak istemeniz hata.. Bugün, iletişim konusunda bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. . Uzun süredir planladığınız küçük seyahatlerinizi yapabilirsiniz

Sevgili Aslan,
Organizasyon işlerinizde başarı sizin için önemli olacaktır. Bugün planladığınız çalışmalarınızı, kendi kişisel istekleriniz dahilinde gerçekleştirmek istiyorsunuz. İş çevrenizde karşı cinsle ilgili ortak çalışmalar içinde olacağınız projeler üreteceksiniz. Duygusal konularda sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün yaşayacaksınız.

Sevgili Başak,
İçinizde yoğun duyguların oluştuğu bir gün. Bir çok şeyi aynı anda düşünecek ve yaratıcılığınızı ön planda tutacaksınız. Yapmak istedikleriniz zincirleme bir şekilde kafanızda gelişiyor. Enerjinizi maddesel kişisel konulara istediğiniz gibi aktarabilecek ve girişimciliğinizi gösterebileceksiniz. Üstlerinizle iletişiminiz mükemmel gelişiyor.

Sevgili Terazi
İş birliği içinde olacağınız kişilerin üzerinizdeki etkisine dikkat etmelisiniz. Yanılmalar söz konusu. Bugün eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz. Duygularınızı sınamalısınız. Sezgileriniz çok güçlü olduğu bir gün ve her konuyu derinlemesine çözüyorsunuz. Çevreniz gizlice sizi takdir ediyor.

Sevgili Akrep,
İçinizde enerji patlaması var. Yapmak istediğiniz şeyler sadece kendi özeliniz fakat, toplumsal baskıyı üzerinizde hissetmek, canınızı sıkıyor. Satın alma konusunda yeni planlara ihtiyacınız olacak. Bazı masraflar için henüz çok erken. Şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Değişimden hoşlandığınız bir gün içindesiniz

Sevgili Yay
Bugün herşeyi içinizde biriktirerek bir yerlere varamazsınız. İçsel sesinizin doğruluğu, çevrenizdeki olaylara bakış açınızı olumsuz etkileyebilir. Güvensizlik duygusu yaşadığınız zaman, esnek olun ve ve bekleyin. İlahi adalet size istediğiniz sonucu verecektir. Adalet duygunuzla bugün içli dışlı olacaksınız.

Sevgili Oğlak,
Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Çünkü, iyi niyetli davranışlarınız size başarı getirecek. Bugün satın alacağınız eşyaların bir listesini yaparak, alış verişe öyle çıkın. Böylece gereksiz masraflardan kurtulursunuz.

Sevgili Kova,
Ay burcunuzda ilerliyor. Gizemli yapınız daha da körüklüyor. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. . Duygular ve akılcılık arasına bocalamaktan sıkılmak istemiyorsanız, küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz. .Diş kontrollerini yaptırmalısınız.

Sevgili Balık,
Ay’ın konumu, iç enerjinizin açığa çıkması için size destek veriyor. Bugün çevresel olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere tepkileriniz belli etmek istemeyebilirsiniz. Gerilimli olduğunuz zaman açık havaya çıkarak kısa yürüyüşler yapmalısınız. Rutin işlerinizi biraz daha renklendirebilirsiniz
 
Geri
Üst