27. Ay'ımız :) (: <3

RefRa

Daimi Üye
Üye
27. Ay'ımız :) (: <3
Bugün 20 eylül :) Yani benim biriciğim sevdiğim bitanemle 27. ayımız :)

Çoook mutluyum onu öyle seviyorum ki... Düşünebiliyo musunuz 4 yaşında bi kız çocuğundan bile kıskanıyorum :) Yuh demeyin lütfen :) Biliyorum abartılı olduğunu o yüzden ona belli etmiyorum zaten çok büyük bi kıskançlık değil tabi belki kıskançlık bile değil bilemiyorum artık :) sonuçta çocuk sadece onun çocukta olsa bi kızla olduğunu bildiğimde nedendir bilmiyorum bi acayip oluyorum. Ama azıcık :D Napiyim çoooook seviyorum :kiss:

Çok zor günler geçirdik onunla, çok badireler atlattık ama vazgeçmedik birbirimizden vazgeçmeyizde... Benim için çok şey yaptı çok şeye dayandı. Her şeyini bırakıp bana, benim memleketime geldi. Bazen suçluluk hissetmiyorum değil. Onu çok sevdiği memletinden, arkadaşlarından, ailesinden ayırdım sonuçta :S Buna rağmen ailem kabullenmedi. Bütün sorunlar sıkıntılar onların kabullenmediği için oldu. Kader dedik sabır dedik dayandık, dayanıyoruz. Rabbim bi gün bizimde yüzümüze gülücek buna bütün kalbimle inanıyorum. Allahtan bunu diliyorum. Bütün duam bu, sadece o...

Neyse konu nerelere geldi. Dallandı budaklandı :) Oysa ben sadece onu ne kadar sevdiğimi yazıcaktım :D


Seni çooookkkk kocamaaaaaan seviyorum bitanemmm iyiki benimlesin iyiki benimsin :) 27. Ay'ımız kutlu olsun :)
 
canımm Allah nice 27. aylar yaşatsın size hayrlısıyla :) :nazar: kıskançlık doğaldır nrmaldir kızma kendine bu senn doğanda var,öpüyorum şekerim :kiss:
 
Geri
Üst