3 Kasım 2011 Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
3 Kasım 2011 Günlük Burç Yorumları
burçlar günlük burç yorumları 3 kasım perşembe Günü Günlük Burç Yorumları 3 kasım burç yorumları 3 kasım 2011 günlük burç yorumları 3 kasım 2011 burç yorumu 3 kasım günlük burç yorumları hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
3 Kasım Perşembe gününe günlük burç yorumlarını okuyarak başlamak isteyen meleklerimiz 3 Kasım Perşembe gününe ait günlük burç yorumlarını paylaşıyoruz melekler.



burc-277.gif


KOÇ
Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

BOĞA
Hafta sonlarını dolu dolu yaşamayı biliyorsunuz. Çok hareketli olmayan eğlenceleri tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. Bu akşam yeni insanlarla tanışabilir, yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Birkaç gün içinde iş hayatınız size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek.

İKİZLER
Aldırmadığınız bir iki ufak sorun ve sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir araya gelince sizi bunaltmaya yetiyor. Sorunları yerinde ve zamanında halletme alışkanlığı edinmeniz gerekiyor. Bu akşam yemeği davetinde olabilir ve unutamayacağınız saatler geçirebilirsiniz. İçinizdeki size garip, sebepsiz gelen sıkıntının tek başınıza keşfedemeyeceğiniz nedenleri olabilir.

YENGEÇ
Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde.

ASLAN
Güven verici kişiliğiniz, özellikle yakın ilişkilerinizde görevsizlik kararı aldırabiliyor, insanlar sorunlarını kolayca size devredebiliyorlar. Aile bağlarınızda ileri derecedeki düşkünlük küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Haftayı iş kaynaklı gerginliklerle bitireceksiniz.

BAŞAK
Güven verici kişiliğiniz, özellikle yakın ilişkilerinizde görevsizlik kararı aldırabiliyor, insanlar sorunlarını kolayca size devredebiliyorlar. Aile bağlarınızda ileri derecedeki düşkünlük küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Haftayı iş kaynaklı gerginliklerle bitireceksiniz.

TERAZİ
Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz dostunuzla haberleşeceksiniz. Bazı ilişkilerinizde ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz. Bugün önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. Bunu ve bundan elde ettiğiniz kazançları doğru gözlemlerle anlayacaksınız.

AKREP
Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bundan sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verebilir. Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, onun bir benzeri olaya tanık olarak yeniden anımsayacaksınız. Bu, sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir.

YAY
Kendinize karşı sorumluluklarınızı, kendinize olan saygınızı çok önemsiyorsunuz. Fakat bunları, ilişkide olduğunuz herkese duymanız gereken saygı ve sorumluluktan ayrı tutmayarak önemsemeniz sizi megaloman suçlamalarından koruyor. Bugünlerde alacağınız kimi kararlarda zorlanacaksınız. Kararlarınıza çok kişiyi ortak etmeniz kararlarınızı olumlu anlamda geciktirecek.

OĞLAK
Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde duygusallığınız temel sorun gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin, sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı çok fazla. Gurup içinde, dostlarınızın gözündeki değerinizle gururlanacaksınız.

KOVA
Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Üç arkadaşınızın yaşadıkları ortak sorun sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz. Özel zevklerinizin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var.

BALIK
Hafta sonunda gerçekleşecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlık yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bununla ilgili yakında bilgilendirileceksiniz.
 
Geri
Üst