Et beni miya kızlar bu gün cilt doktoruna gittim
yüzümde ben vardı göstereyim dedim çok şükür bir sey yok sadece ilaç sıktı ve dökülsün diye kırem verdi
sonra gel dedi bir kaç gün sonra
Et beni miya kızlar bu gün cilt doktoruna gittim
yüzümde ben vardı göstereyim dedim çok şükür bir sey yok sadece ilaç sıktı ve dökülsün diye kırem verdi
ya kızlar bu gün cilt doktoruna gittim
Heyyyymerhaba bişi sormak istiyorjm ondan rahatsız ediyorum sizi. Dünden beri kahve lekem geliyor. Bugün biraz yoğunlaştı daha sonra azaldı. Kana hala dönüşmedi. Hareket ederken falan karnım kasılıyor. Adetimin normalde haftaya salı başlaması lazım. Artık şüphelenmem gereken bir durum söz konusu mudur hanımlar?
Cevap berebilen biri var mıHeyyyy
Adetin başlıcak hatırlarsan geçen ayda böyle başlamıştımerhaba bişi sormak istiyorjm ondan rahatsız ediyorum sizi. Dünden beri kahve lekem geliyor. Bugün biraz yoğunlaştı daha sonra azaldı. Kana hala dönüşmedi. Hareket ederken falan karnım kasılıyor. Adetimin normalde haftaya salı başlaması lazım. Artık şüphelenmem gereken bir durum söz konusu mudur hanımlar?
Neden kimse cevap vermiyor banaCevap berebilen biri var mı
Hala başlamadı üstüne mi görüyorum anlamadım???Adetin başlıcak hatırlarsan geçen ayda böyle başlamıştı
Cevap verdim ya beğenmedinmi???Neden kimse cevap vermiyor bana