O zaman ertesi günü kanamam başlamıştı bu sefer hala başlamadı azıcık kahve geliyo o kafatAdetin başlıcak hatırlarsan geçen ayda böyle başlamıştı
O zaman ertesi günü kanamam başlamıştı bu sefer hala başlamadı azıcık kahve geliyo o kafatAdetin başlıcak hatırlarsan geçen ayda böyle başlamıştı
Hayır abla ondan ötürü değilO kadar sabırsızsınki biraz bekliyemiyosun ve başlıyosun hemen ben hamilemiyim demeye
Ablacım kızıyorsunuz en azından ben ne kadar saçma sapan sorular sorduğumun farkındayım ama insanın daha önce hiç olmayan seyleri vücudunda görmesi yada fark etmesi ister istemez düşüncesini buna yöneltiyor bu psikoloji denen seyin vücudu bu denli etkilemesi de ilginç çokO kadar sabırsızsınki biraz bekliyemiyosun ve başlıyosun hemen ben hamilemiyim demeye
Sadece hala kanamaya dönmedi kahvemsi kan geliyoHayır abla ondan ötürü değil
Kızmak değil tatlım geçen ayda aynı şekilde adet oldu biraz sabırsız davranıyor kahverengiyi gördü mü başlıyor o yüzden dedim az sabır diyeAblacım kızıyorsunuz en azından ben ne kadar saçma sapan sorular sorduğumun farkındayım ama insanın daha önce hiç olmayan seyleri vücudunda görmesi yada fark etmesi ister istemez düşüncesini buna yöneltiyor bu psikoloji denen seyin vücudu bu denli etkilemesi de ilginç çok
Sende haklısın ablacım da onu da anlıyorum çok zor bir durumKızmak değil tatlım geçen ayda aynı şekilde adet oldu biraz sabırsız davranıyor kahverengiyi gördü mü başlıyor o yüzden dedim az sabır diye
Geçen sefer böyle yoğun kahve gelmemişti. Az az kahve geldi ertesi günü kanamam başlafı. Şimdi kanamam yokKızmak değil tatlım geçen ayda aynı şekilde adet oldu biraz sabırsız davranıyor kahverengiyi gördü mü başlıyor o yüzden dedim az sabır diye
Evet canım inan öyle. Eskiyi unuttum ben eskiden böyle miydi onu unuttumAblacım kızıyorsunuz en azından ben ne kadar saçma sapan sorular sorduğumun farkındayım ama insanın daha önce hiç olmayan seyleri vücudunda görmesi yada fark etmesi ister istemez düşüncesini buna yöneltiyor bu psikoloji denen seyin vücudu bu denli etkilemesi de ilginç çok
İhtimalim yok dimi canımSende haklısın ablacım da onu da anlıyorum çok zor bir durum