Tamam ya artık eminim herkesin alt karnı var mankenlerin bile var sonuçta yemek yiyimce herkesin karnı şişerbirazda gelir ömür törpüsü![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam ya artık eminim herkesin alt karnı var mankenlerin bile var sonuçta yemek yiyimce herkesin karnı şişerbirazda gelir ömür törpüsü![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gizli gebelik nedir ya benim hcg testim olsa ben şimdiye inanmıştım sorgulamayı da bırakmıştımYa işte okuduklarından kendnice saçma elementler uyduruyorsun hala devam ediyorsunuz... Hamile değilsiiiin ! Bunu kafandan çıkart diye kaç zamandır diyoruz sana ama halen devam ediyorsun dediklerine. Sen olsan mış yahu öyle bi ihtimal yok şimdi de acitasyon mu yapıyorsun. Hamile değilsin neden anlamaya çalışmıyorsun.
Beni de azarlasana abla biraz kendime geleyim 🙂Ya işte dediğim element bu gizli gebelik uzaktan hamilelik elime dokundu hamilemiyim spermler alır yürür mü yumurtalarıma ömür törpüsüsünüz ikinizde 🙂
Beni de azarlasana abla biraz kendime geleyim 🙂
Sen ayrı bi Cumhuriyetsin anacım ayrısın al biriniii vur ötekine 
Abla ben cok yemiyorum aslında benim genelde iştahım hep kapalıdır. Yoksa ben karnım büyümüş diye yazmazdımYahu sanki sen ondan farklı mısın ? Göbüşün çıkıyon danalar gibi yiyon sonra diyon ki hamilemiyimSen ayrı bi Cumhuriyetsin anacım ayrısın al biriniii vur ötekine
![]()
ha ha dalga geçiyorlar resmen bizimleYahu sanki sen ondan farklı mısın ? Göbüşün çıkıyon danalar gibi yiyon sonra diyon ki hamilemiyimSen ayrı bi Cumhuriyetsin anacım ayrısın al biriniii vur ötekine
![]()

Bişi sorcam hamile bi kadın diyelim ki 4-5 aylık. Karnını içine çekip eliyle karnına iyice bastırabilir mi? Çevremde hamile yok soramıyorum da 🙂Abla ben cok yemiyorum aslında benim genelde iştahım hep kapalıdır. Yoksa ben karnım büyümüş diye yazmazdım
Ablam sana yemin ederim ki ne dalga geciyorum ne de acıtasyon yapıyorum asla ama asla kimseye bu sekil yaklaşmam evet çok haklısın ama cahilim işte abla cahil ne okuduysam inanıyorumYa işte okuduklarından kendnice saçma elementler uyduruyorsun hala devam ediyorsunuz... Hamile değilsiiiin ! Bunu kafandan çıkart diye kaç zamandır diyoruz sana ama halen devam ediyorsun dediklerine. Sen olsan mış yahu öyle bi ihtimal yok şimdi de acitasyon mu yapıyorsun. Hamile değilsin neden anlamaya çalışmıyorsun.