Neden böyke oluyor o zaman 🙁 belki de bana kahverengi gekdi anlamadkmkız moralini bozma hamile değilsin
dünya dön artık
Neden böyke oluyor o zaman 🙁 belki de bana kahverengi gekdi anlamadkmkız moralini bozma hamile değilsin
dünya dön artık
Şu an bişi yok gelmedi bi dahaNeden böyke oluyor o zaman 🙁 belki de bana kahverengi gekdi anlamadkm
Neden korkum geçmiyo neden bana söyleyin ben kfayı yicem bıktım artıkHülya HAMİLE DEĞİLSİN ne dememizi bekliyorsun
Bi olay yaşadın unutsan ortada sorun olmıcak kaç defa adet olmuşsun çıkar aklından artıkNeden korkum geçmiyo neden bana söyleyin ben kfayı yicem bıktım artık
Abla her ay düzenli adet olup ta hamile olanlar da varmış çoğu site de öyle diyor mesela bende adetimi oluyorum ama korkuyorum onları okudukçaBi olay yaşadın unutsan ortada sorun olmıcak kaç defa adet olmuşsun çıkar aklından artık
Ben artık ikinize dicek bi şey bulamıyorum hamile biri kesinlikle adet olamaz artık ikna olunAbla her ay düzenli adet olup ta hamile olanlar da varmış çoğu site de öyle diyor mesela bende adetimi oluyorum ama korkuyorum onları okudukça
Bnde öyle biliyordum ablam bazı sitelerde Kadınlar yazmış şakır şakır adet oldum gebeykrn diyeBen artık ikinize dicek bi şey bulamıyorum hamile biri kesinlikle adet olamaz artık ikna olun
Kız istanbulun en eski hastanesi ve bu konuda uzman olan dr lara sordum bana yalan dicek halleri yok internet bilgi kirliliği dedi her okuduğunuza da inanmayın dedilerBnde öyle biliyordum ablam bazı sitelerde Kadınlar yazmış şakır şakır adet oldum gebeykrn diye
Nerden okuduysam su gizli gebeliği ben de bilmiyorum KESK’e girip su internete araştırma yapmasaydım en büyük yanlışım internete bakmak olduKız istanbulun en eski hastanesi ve bu konuda uzman olan dr lara sordum bana yalan dicek halleri yok internet bilgi kirliliği dedi her okuduğunuza da inanmayın dediler