memnunuz kız arada uğra ama hamilamiyim diye soru sormaAbla benim sohbetten memnun musun 😀
😳😉memnunuz kız arada uğra ama hamilamiyim diye soru sormaAbla benim sohbetten memnun musun 😀
😳😉Abla peki hamile biri karnına bastırabilir mi ben bastırabiliyorummemnunuz kız arada uğra ama hamilamiyim diye soru sorma![]()
😳😉
Canım sen lütfen ne yap ne et beta yaptır gerçek diyorum civar da iki uç saatlik yakın biryer varsa sabahtan çık git ve yaptır nereye gidiyorsun diye sormazlar sanırım 18 yasında ergen değilsin netice deAbla peki hamile biri karnına bastırabilir mi ben bastırabiliyorum
ay çok fazla soru sorma hülya gına geldi bana vallahAbla peki hamile biri karnına bastırabilir mi ben bastırabiliyorum
sabahtan beri iş yapıyorum zAblacım haksız mıyım suan 16 haftalık gebelik olması gerekiyor sanırım Hülya da suan bebeğin tekme atması falan lazım degil mi bu takmıs göbeğine ya allahım yarabbimay çok fazla soru sorma hülya gına geldi bana vallah![]()
![]()
sabahtan beri iş yapıyorum z
Gidemem sen benim neler yaşadığımı bilmiyosun aileden ötürüCanım sen lütfen ne yap ne et beta yaptır gerçek diyorum civar da iki uç saatlik yakın biryer varsa sabahtan çık git ve yaptır nereye gidiyorsun diye sormazlar sanırım 18 yasında ergen değilsin netice de
Abla ya sen gene lütfen ciddi cevap beririr misin valla bastırıp duruyom karnımaneden eksik yazı geldi anlamadim zaten yorgunum bir kahve yap hülya
![]()
Ne gibi mesela canım ne yasıyorsun ?Gidemem sen benim neler yaşadığımı bilmiyosun aileden ötürü