3 kez regl oldum zevk suyu ile hamile kalınır mı ?

1meryemmeryem

Yeni Üye
Üye
3 kez regl oldum zevk suyu ile hamile kalınır mı ?
3 ay önce erkek arkadaşım ile sürtünerek ilişkiye girdik içine geçmedi boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum ama emin değilim 3 kez regl gördüm kırmızı pıhtılı 7 gün sürdü hepsi son adet tarihim 19 agustos adet başlangıcından bu yana 18. gün oluyor gece kırmızı leke geldi adet olmam için çok erken o lekeden sonra gelmedi bişey sizce bişey var mıdır zevk suyu hamile bırakır mı veya hamilelikte adet görülür mü beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
 
Zevk suyu ile hamile kalma olasılığı elbette vardır. Hamile kalınması için tam bir ilişki yaşanmasına bazen gerek kalmadan zevk suyu ile kalınabiliyor. Çünkü erkekten gelen zevk suyunun içinde de belli bir miktar da sperm bulunuyor. Hamilelikte adet görülür mü olayına gelince yerleşme kanaması dediğimiz olayı gören kişilerin olduğunu biliyoruz. Üstüne görme de dediğimiz bu olay da bazen kadınlar hamile olduğunu bilmiyor ve ileriki aylarda ancak anlıyorlar.

Şüphelerinizden kurtulmak için bir kan testi yaptırarak kandan gebelik varmı yokmu emin olabilirsiniz.
 
Korkulacak birşey yok siz 3 kez regl olduğunuzu zaten söylemişsiniz yani üzerinden tam tamına üç ay geçmiş. Hamile olmanız malesef mümkün değil. Korkulacak birşey yok !
 
Merhaba, zevk suyuyla gebe kalma olasılığı düşükte olsa ihtimal vardır. Lakin verdiğiniz bilgilere göre 3 defa mensiniz gerçekleşmiş bu durum da gebe olmadığınızı belirtelim. ( Hamile bir kadın da mens gerçekleşmez) Kafanızda ki şüpheyi gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Test yapmaktan neden korkuyorsun ki eczaneye git bi gebelik testi ver de sabah idrarınla yap korkunun ecele faydası yok. Bu korkuyu keşke bu tür şeyleri yapmadan düşünseydin meryem :(
 
Geri
Üst