3000 yılından sonra bölünecekmişiz!

GREY

Daimi Üye
Üye
3000 yılından sonra bölünecekmişiz!
3000 yılından sonra bölünecekmişiz, ne şekilde gerçekleşecek, özellikler ne olacak, teknolojinin etkisi hakkında bilgi alalım arkadaşlar.



403314dc186ad757d9.jpg



Artık hiç birşeye şaşırmayacağım derken hergün farklı bir haber çıkıyor melekler. Ama gelecek daha mı iyi olacak yoksa daha mı kötü olacak bilemem. Biz o kadar yaşamayız zaten :)





BBC’ye geçen yıl yaptığı açıklamanın bir benzerini İngiliz televizyon kanalı Bravo’da tekrarlayan London School of Economics öğretim üyesi evrim teorisyeni Oliver Curry, insan ırkının gelecekte biri çekici, akıllı, yöneten elitler, diğeri de pek akıllı olmayan, çirkin cin benzeri yaratıklar olmak üzere ikiye ayrılacağını iddia etti. 3000 yıllarında fiziksel doruğuna ulaşacak insanoğlunun, boyunun 1m 83cm ile 2m 13cm arasında olacağını ve 120 yıl yaşayacağını söyleyen evrim teorisyenine göre, sağlık, gençlik ve doğurganlık gibi etkenlerle yönlenen fiziksel özellikler, kadın ve erkeğin birlikteliklerine egemen olacak, plastik cerrahi ve diğer vücut değiştirme teknikleri insanoğlunun görünüşünü homojenize edecek.

Curry, gelecekte erkeğin yüzünün simetrik hatlı, sesinin kalın ve kadınınsa düz saçlı, yumuşak tüysüz ciltli, büyük gözlü olacağını ileri sürerken, melezleştirme teknikleri sayesinde ciltleri kahverengine dönüşecek insanlar arasında ırksal farklılık da kalmayacağını düşünüyor.

Curry’nin senaryosuna göre, bin yıl içinde doruk noktasına ulaşacak ancak daha gerilemeye başlayacak insanoğlu, bundan 10 bin yıl sonra bağımlı olduğu teknoloji sayesinde tamamen farklı görünecek, tıp bağışıklık sistemini zayıflatacak ve insanların daha çocuk gibi görünmesine neden olacak.
Dr Curry, teorisi yorumlarken, 'Öyle görünüyor ki, gelecekte insanoğlunun hikayesi, iyi, kötü ve çirkin arasında geçecek' diye konuştu.
 
Geri
Üst