Sevgili ziyaretçimiz öncelikle hayırlı doğumlar diliyoruz ve doğuma giderken okuyabileceğiniz duaları şöyle sıralamak istiyorum:
**Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunabilir.
**“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın”
(A’raf suresi 54 ayet)
Meali
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir (A’arf suresi, 54)
**Doğuma girerken:Rabbi edhılni mudhale sıdgın ve ahricni muhrace sıdgın vec' al li min ledünke sultanen nasyra!
Manası: Ey Rabbim! Beni doğruluk girişi ile girdir! Ve Saadet çıkışı ile çıkar. Ve tarafından bana bir kuvvet ve yardım edici güç ihsan eyle!
**doğum esnasında:Ya Hayyu ya Kayyumu bi rahmetike esteğysu!
Manası: Ey Hayy ve Kayyum yüce Rabbim! Rahmetinle Sen'den yardım istiyorum. Girdiğim bu imtihanda beni muvaffak eyle!
Amin!