4. Ayda hcg miktarı tecrübeli hamile anlamadım lütfen yardım

  • Konbuyu başlatan Sevilsevilafyon
  • Başlangıç tarihi
S

Sevilsevilafyon

Forum Okuru
4. Ayda hcg miktarı tecrübeli hamile anlamadım lütfen yardım
4 ay önceki şüpheli ilişkiden dolayı bhcg testi yaptırdık on gün arayla iki tane ikisi de <1.20 çıktı. Merak ettiğim HCG belli bir aydan sonra düşüşe geçiyormuş ya 4. Ayda 1.20 olacak şekilde düşer mi? 4. Ayda yapılan HCG testine guvenebilir miyiz? Kimisi değer aşırı yüksekse test negatif gösterir falan diyor 4. ayda böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Bu aylarda hcg kanda belli olur muydu gebelik olsa bir açıklama yaparsanız sevinirim 4. aydaki yaklaşık hcg miktarı hakkında. Hamile olupta 4. Aylarda falan HCG testi yaptıran hamile ablalarım varsa sonuçlarını paylaşabilir misiniz lütfen??
 
Siz bu sonuca göre hamile değilsiniz ki tam olarak ne soruyorsunuz bu testin sonucu kesindir ve bu sizin hamile olmadığınızı yüzde yüz ortaya koyuyor heralde siz sıkıntı yaptınız ve 4 aydır bhcg yaptırıyorsunuz ama boşuna yaptırıyorsunuz hamile değilsiniz ki ?
 
Son düzenleme:
Ya beni korkuttular değer aşırı yüksekse görünmez veya ne bileyim bı aydan sonra düşüyor falan denince koktum. Ben de dedim ki tam bu aylarda HCG baktıran falan varsa gebe olup da en azından dördüncü ayda bile kanda çıktığını kanıtlı göreyim. Kusura bakmayın biraz OKB rahatsızlığım da var sürekli şüphe duyuyorum.
 
Hayır hayır alakası yok. Bu testin sonucu yüzde yüz kesindir. Bu sizin yazdığınız 1.20 lik değere göre de hamileliğiniz yüzde bir milyon yok sıkıntı yapmayın aşağıdaki konuyu da ayrıca inceleyebilirsiniz.

 
teşekkür ederim bu makalenizi okudum. Benim durumuma göre en az 4bin falan çıkması lazımmış zaten görmüştüm. Hani dedim kanlı canlı yaptıran hamile ablalarım arkadaşlarım varsa görmek daha iyi gelebilir. Yine de teşekkür ederim size. Dediğim gibi konuyu okuyup da cevap verecek tevrübesini paylaşacaklara da şimdiden teşekkürler
 
Geri
Üst