4 Aydır Çocuğum olmuyor doktora gitmiştim psikolojim bozuldu ne yapmalıyım ?

Bad Cinderella

Yeni Üye
Üye
4 Aydır Çocuğum olmuyor doktora gitmiştim psikolojim bozuldu ne yapmalıyım ?
Selam kızlar.Hamile kalmak istiyorum . ancak 4 ay oldu olmuyor . 8-9 ay önce doktora gitmiştim bir sorun yoktu . tabi o normal muayneydi . Şimdi olmadığı için piskolojik olarak çok etkileniyorum . Ayda 3-4 kere test yapıyorum . sonucun negatif olması artık beni delirme noktasına getirdi . Sizce ne yapmalıyım ??
 
Selamlar Bad, Bu karadr kısa sürede çocuğunun olmaması ile psikolojini bozmamalısın. Öncelikle tüm olanların hepsini oluruna bırakmalısın. Olursa olur olmazsa olmaz diye düşünmeli ve kesinlikle psikolojini bozmamalısın. Artı 4 aylık bir zaman dilimi hiç bir şekilde çok değil. Burada yıllarca tedavi görüp üstelik sıkıntısının olmadığı doktorlar tarafından söylenen bir çok kadın kullanıcımız var. Dolayısı ile kesinlikle çocuğum olmayacak, olmuyor bu ay da mı negatif diye düşünmemen gerekiyor. Böyle yapmaya, psikolojik olarak etkilenmeye devam edersen senin için hiç bir şekilde iyi olmaz. Ayda 3 4 test yapmak yerine adetine 3 gün kala bir kere test yapmanı tavsiye ediyorum.

Allah tez zamanda hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah.
 
İyi akşamlar hafendi verdiğiniz destek için teşekkür ederim işte dediğiniz gibi bir çok kadınlar uzun zamandır hamile kalamayıp farklı tedavileri görüyorlar ve internette forumlarda falan bu tarz hikayeleri çok okuyorum her gün o yüzden de daha çok korkmayı başlıyorum acaba bende mi bu listede uzun zamandır kalacam diye..yani ne biliyim yaşım da 27 inşallah benim de bir çocuğum olacak bir gün.Allah isteyen kimsenin kucağı boş bırakmasın..Sizin çocuğunuz var mı peki ? Yada olmasını istermisiniz ?
 
Geri
Üst