4 Haziran 2010 Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
4 Haziran 2010 Günlük Burç Yorumları
Haftanın son iş günü burcunuzdaki gelişmeleri merak ediyorsanız 4 Haziran Günlük Burç Yorumlarınız melekler :pasi:

Koç ( 21 Mart-20 Nisan )
Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı, iş hayatınızda yenilikler yapmalısınız. Sizin eşsiz planlarınızı işbirliği yapacağınız kimse uygulayabilir. Bu sayede ikinizde kazançlı çıkarsınız. Sevdiğinizi üzecek şeyler yapmayın. Size güvenmemekte haklı. Onun güvenin yeniden kazanmaya çalışmalısınız. Sevdiğiniz yoksa ani bir rastlantı ani bir ilişkiye neden olacak. Yıldırım aşkı da olabilir.

Boğa ( 21 Nisan-21 Mayıs )
Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar. İş hayatınızda performansınızın düşmesine izin vermeyin. İşleriniz çok yoğunlaşacak. Verimli günler sizi bekliyor. Yeter ki çalışın ve sebat gösterin. Arada dışarıya çıkıp temiz havada dolaşmalısınız. Alkolden uzak durun.

İkizler ( 22 Mayıs-21 Haziran )
Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak. Yoldan gelecek olan çekici kimse sizi olumlu etkileyecek. Sevdiğiniz varsa bu insanla bir işbirliğine girebilirsiniz. Kalbinizde biri yoksa bu insanla anlamlı ve uzun bir ilişki başlayabilir. Başınızı koruyun. Baş ağrılarına dikkat.

Yengeç ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor. İş yaşamında kısa sürede kaydettiğiniz başarılar kimsenin gözünden kaçmış değil. Aklınızda olsun, zam istemek için bundan iyi bir dönem olamaz. Bu arada acele karar ve girişimlerden uzak durmaya çalışın. Sağlığınız mükemmel.

Aslan ( 23 Temmuz-21 Ağustos )
Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz. İşinizde büyük bir atılım ve yeniden yapılanma gözüküyor. Bu hareketli dönem sadece sizin için değil, birlikte çalıştığınız insanlar için de geçerli. Keyifli günler yakında. Hafif yemeye dikkat edin. Özellikle vitamin almayı ihmal etmeyin.

Başak ( 22 Ağustos-23 Eylül )
Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var. Bu sayede her şeyin üstesinden geliyorsunuz. Paranızı en iyi şekilde kullanıyor ve değerlendiriyorsunuz. Bu günlerde en hassas bölgeniz boğazınız. Bu yüzden aşırı soğuk ya da sıcak içecekler içmemeye ve üşütmemeye özen gösteriniz.

Terazi ( 24 Eylül-23 Ekim )
Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz çok farklılaşacak ve hiç beklemediğiniz bir hız alacak. Bugün finansal durumunuzla ilgili bir sürprizle karşılaşacaksınız ve epeyce rahatlayacaksınız. Çok düzensiz besleniyorsunuz. Beslenme saatlerini yeniden ayarlayın. Şekerli ve karbonhidratlı gıdalardan vazgeçin. Kilonuzu korumakta zorlanıyorsunuz.

Akrep ( 24 Ekim-23 Kasım )
Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton. Bu da sizi bunaltabilir. Bazılarınız çok hoş insanlarla karşılaşabilir, dahası tutkulu bir şekilde aşık olabilir. Biraz değişiklik yapmaya çok ihtiyacınız var. Sevdiklerinize sürprizler yapın. Çalıştığınız ortam şık giyinmeyi gerektiriyor. Giyim kuşamınıza dikkat edin. Kendinize yeni birşeyler alın. Tatile çıkmayı düşünün.

Yay ( 24 Kasım-22 Aralık )
Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Şans sizden yana. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor. Yakında bir terfi düşünülebilir. Canlı ve neşeli olun, bu halinizi devam ettirin. Uzun süredir düşündüğünüz kişinin sizi unuttuğunu düşünüyorsunuz. Ama boşuna kuruntu yapmayın. Çünkü o da sizi özlemiş. Çok fazla ter kaybediyorsunuz. Sıvı gıdalara ağırlık verin.

Oğlak ( 23 Aralık-20 Ocak )
Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin. Çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlerine geri dönecek.

Kova ( 21 Ocak-19 şubat )
Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın. Eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün. Tüm bunların yanında tabiki sağlığınızın da iyi olması gerekiyor. Zaten siz de bunun için gereken özeni gösteriyorsunuz. Sevdiğinizle mutlu günler sizi bekliyor.

Balık ( 20 şubat-20 Mart )
Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz. Dostlarınızdan yardım ve destek isteyin. Onlar buna yürekten hazır. Uzaktaki sevdiğiniz size ulaşmaya çalışıyor. Ona fırsat tanıyın. Güzel günler sizin elinizde.

 
Geri
Üst