Likapam
Paylaşımcı Melek
Hülya 9 ay oldu senin bu kadar yeterli benceBen de aynı şeylerden korkjyorum ve burdaki üyelerden başka kimseyle paylaşamafım
Hülya 9 ay oldu senin bu kadar yeterli benceBen de aynı şeylerden korkjyorum ve burdaki üyelerden başka kimseyle paylaşamafım
Evet Hülya seninki biraz abartı artık 10. Adetimi gördüm diyorsun daha ne olabilir yaniHülya 9 ay oldu senin bu kadar yeterli bence
Sizce ben hamile miyimÖyle şey olmaz hamile değilsiniz.
Ertesi gün hapını da mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışın. Partneriniz dikkatli olsun.
Gelecekte anne olmak istediğiniz zaman o hormon ilaçları hep karşınıza çıkıyor maalesef.
Haklısınız doğru söylüyorsunuz korktuğun için mecbur kullandım 5 ay oldu dün tam kan testim negatif çıktı artık konuyu kapatıyorum tamamenÖyle şey olmaz hamile değilsiniz.
Ertesi gün hapını da mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışın. Partneriniz dikkatli olsun.
Gelecekte anne olmak istediğiniz zaman o hormon ilaçları hep karşınıza çıkıyor maalesef.
Kız ya benim göğüsten katı gibi beyaz bişiler vardı bu normal miHaklısınız doğru söylüyorsunuz korktuğun için mecbur kullandım 5 ay oldu dün tam kan testim negatif çıktı artık konuyu kapatıyorum tamamen
Normal benimde oluyor canım, bu olayla ilgili değildir o merak etme daha öncede oluyordu benimKız ya benim göğüsten katı gibi beyaz bişiler vardı bu normal mi
Gerçekten mi yaNormal benimde oluyor canım, bu olayla ilgili değildir o merak etme daha öncede oluyordu benim
Tabi ki Hülyacım ya daha neler sende bak 5 ay oldu kan testi yaptırdım negatif ama hala karnımda bir şey hareket ediyor gibi hissediyorumGerçekten mi ya
Canım var ya inan bunu okudum ben de aynı şeyi hissettim karnımda. Bak senin kan testin var benim yok. Senin yüzde yüz negatifTabi ki Hülyacım ya daha neler sende bak 5 ay oldu kan testi yaptırdım negatif ama hala karnımda bir şey hareket ediyor gibi hissediyorum