M
Mirayclk
Forum Okuru
Ee kuzum daha ne olsun millet 37 haftada nasıl oluyor yani asla mümkün değilYok kız daha 37 hafta mı ne
Ee kuzum daha ne olsun millet 37 haftada nasıl oluyor yani asla mümkün değilYok kız daha 37 hafta mı ne
Değilim yani dimiYok kız daha 37 hafta mı ne
Tabi ki değilsinDeğilim yani dimi
Bilmiyorum ya duştayken gene gördüm beyazımsı bişi göğüs uçlarımdaTabi ki değilsin
Asla ve asla değilsin merak etmeBilmiyorum ya duştayken gene gördüm beyazımsı bişi göğüs uçlarımda
Sen de değilsinAsla ve asla değilsin merak etme
Umarım değilimdir Hülya Bu kadar test negatif çıkıpta hala ihtimal varsa doğurayım yaniSen de değilsin
Saçmalama negatif çıkıyorsa nehatiftir gerçekten korkmana gerek yok ben kan testi yaptırabilseydim inan ikna olmuştum ama yaptıramadımUmarım değilimdir Hülya Bu kadar test negatif çıkıpta hala ihtimal varsa doğurayım yani
Bakalım artık 5. Adetime 2 hafta var. Umarım değilimdirSaçmalama negatif çıkıyorsa nehatiftir gerçekten korkmana gerek yok ben kan testi yaptırabilseydim inan ikna olmuştum ama yaptıramadım
Benim yazın yaşadığımın aynısını yaşıyorsun yapma kendine bunuBakalım artık 5. Adetime 2 hafta var. Umarım değilimdir