Evet ben hamileysem de şimdiye doğurmam lazımdıPsikolojik olarak artık eminim bu kadar zamanda insanlar cinsiyetini öğreniyor
Evet ben hamileysem de şimdiye doğurmam lazımdıPsikolojik olarak artık eminim bu kadar zamanda insanlar cinsiyetini öğreniyor
Tabi ki kuzum öyle bir şey yok yani, bak hala hissediyorum karnımda bir şey hareket ediyor ama yok ultrasonda da kanda da hiçbir şey çıkmadıEvet ben hamileysem de şimdiye doğurmam lazımdı
Sen kesin değilsin canım zaten artık boşuna dontora bile gitmene gerek yokTabi ki kuzum öyle bir şey yok yani, bak hala hissediyorum karnımda bir şey hareket ediyor ama yok ultrasonda da kanda da hiçbir şey çıkmadı
Evet çok şükür artık kuzum bir daha da böyle şeyler uzak olsun her şey vakti gelince güzelSen kesin değilsin canım zaten artık boşuna dontora bile gitmene gerek yok
Ben o olaydan sonra bir daha öyle bişi yaşamadım korkudan. Yaşamam da.. hala aklımda soru işaretleri varEvet çok şükür artık kuzum bir daha da böyle şeyler uzak olsun her şey vakti gelince güzel
Bende yaşamadım bir daha da Allah korusun gerçekten, sen aklından at artık kuzum yaBen o olaydan sonra bir daha öyle bişi yaşamadım korkudan. Yaşamam da.. hala aklımda soru işaretleri var
Ya 2 gündür kahve geliyo ama hala kan gelmedi ofBende yaşamadım bir daha da Allah korusun gerçekten, sen aklından at artık kuzum ya
Ya 2 gündür kahve geliyo ama hala kan gelmedi of
Başlar canım korkmaYa 2 gündür kahve geliyo ama hala kan gelmedi of