4 yaş sendromu nedir ne zaman geçer?

  • Konbuyu başlatan !!Yaprak!!
  • Başlangıç tarihi
Y

!!Yaprak!!

Forum Okuru
4 yaş sendromu nedir ne zaman geçer?

4 yaş sendromu Melek kadınlar kulübü 4 yaş sendromu nedir forum'da.​

Benim kızım 4 yaşında 2 yaşta büyük bir sendromu yıkadık sağ olsun şimdi 4 yaş sendromu yaşıyoruz galiba 4 yaş sendromu tam olarak nedir benim gibi 4 yaşında çocuğu olanlar bu sendromu yaşadılar mı merak ediyorum. Çok inatlaşıyor her şeye ağlıyor ve genellikle de hayır diyor sürekli bana bu 4 yaş sendromu mudur ne zaman geçer sizce?
 
Merhabalar
Maalesef bu sendromlar çocuğunuzun gelişiminin bir parçası bunu kabul etmekten başka çaremiz yok. Çocuklar doğuyorlar büyümeye çalışıyorlar bir yaştan başka bir yaşa atlarken bu geçiş dönemleri mutlaka olacaktır. Bu dönemde yani 4 yaş sendromu olarak geçen dönemde çocuklar çok fazla inatçı her şeyi sahiplenen paylaşmak istemeyen ya da anneye babaya bile hayır diyebilen her şeye ağlayabilen dediğniz bütün sorunlar görülebilir. Aynı zamanda 4 yaş çocuklar için her şeyi öğrenebilme potansiyeline sahiptirler her şeyi öğrenmeye çok açıktırlar size tavsiyem bu zor zamanı onunla vakit geçirerek onunla oyun oynayarak etkinlikler yaparak geçirmeniz daha sağlıklı ve daha kolay geçirmenizi sağlayacaktır Hem onun için hem sizin için.

2 yaşında çocuğu olanlar bu sendromu yaşayanlar aşağıdaki linkimizi inceleyebilirler. "Çocuklarda 2 yaş sendromu için öneriler" konumuzu tıklayarak 2 yaş sendromunda neler yaşanır öneriler nelerdir bakabilirsiniz.

 
Geri
Üst