5 dakikada beyaz saçlardan kurtulma yöntemi

A

Aynur<<<<<

Forum Okuru
5 dakikada beyaz saçlardan kurtulma yöntemi
5 dakikada beyaz saçlardan kurtulma yöntemi doğal bitkisel kür

Merhaba

38 yaşındayım saçlarımda bu bu sene beyazlar bayağı artmaya başladı. Saçlarımı çok boyamak da istemiyorum açıkçası. saçlarımdaki beyazlar için doğal bitkisel bir kür tavsiye edebilir misiniz. Gerçekten uygulanıp sonuç alınan beyaz saçlardan kurtulma için doğal bitkisel bir kür var mı denenmiş ve sonuç alınmış gerçekten beyaz saçlara karşı etkili bitkisel bir çözüm önerinizi bekliyorum.
 
Merhaba

Beyaz saçlardan kurtulmak için bitkisel doğal çözümler mevcut fakat bunları sen bizzat denedin mi dersen hayır denemedim ama denemek lazım . Deneyenler saçlarının eski rengine döndüğünü söylüyorlar birkaç tane bitkisel çözüm var . Bunlardan hangisi senin için kolaysa onu yaparsın.

Soğan kürü
3 tane orta boy soğan 1 bardak su. soğanları Rondo içerisine doğru yorsun bir bardak su ilave edip rondoda çekiyorsun püre haline geldikten sonra saç diplerine bu soğan püresini uyguluyorsun. Saçlarında bir saat bekletiyorsun sonra bitkisel bir şampuanla yıkıyorsun.

Çörek otu yağı

Önce saçlarını bitkisel yağlı saf sabunla yıkıyor durmuyorsun arkasından beyaz saçlı bölgelere özellikle çörek otu yağı ile masaj yapıyorsun havluyla sarıyorsun 15-20 dakika bekletiyor daha sonra tekrar sabunla yıkayıp duruluyorsun. Bu uygulamaya 6 ay boyunca haftada iki ya da üç defa devam edilir.

Biberiye ve adaçayı

Yarım fincan biberiye yarım fincan adaçayını 2 bardak su da kaynatıyorsun daha sonra süzüp saçını bu suyla duruyorsun durulamadan önce saçını bitkisel bir şampuanla yıkamam lazım. Bu suyla duruladıktan sonra 15 dakika bekliyorsun saçların rengi eski halini alıncaya kadar bu küre devam ediyorsun.
 
Geri
Üst