5 Ekim 2011 Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
5 Ekim 2011 Günlük Burç Yorumları
burçlar günlük burç yorumları 5 ekim çarşamba Günü Günlük Burç Yorumları 5 ekim burç yorumları 5 ekim 2011 günlük burç yorumları 5 ekim 2011 burç yorumu 5 ekim günlük burç yorumları hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
5 Ekim Çarşamba gününe günlük burç yorumunu okuyarak başlamak isteyenlere özel 5 Ekim günlük burç yorumları karşınızda...


burc-277.gif


Koç Burcunda Bugün

Koçlar fikirsel açıdan oldukça coşkulu ve yaratıcı. İşinizde hem mantığınızı hem de sezgilerinizi kullanacağınız bir gün olacak. Öte yandan aşk hayatınızda eğer sorunlar yaşıyorsanız bazı soruların yanıtlarını alacaksınız. Sadece hayatınızda ne istediğinize karar verin.


Boğa Burcunda Bugün

Bugün oldukça enerjiksiniz. Ekip çalışmalarına oldukça yatkın olacak ve ekibinizdeki çalışmalarda liderlik edeceksiniz. İlişkinizde ise var olan bazı küçük problemleri aşıyorsunuz. Bu akşam sevdiğinizle birlikte romantik bir yemek yiyebilir, aşk tazeleyebilirsiniz. Ayrıca spora başlamak için uygun bir dönemdesiniz. Rahatlamak ve gevşemek için spora gitmelisiniz.


İkizler Burcunda Bugün

İkizler burcu üyelerini stresli bir gün bekliyor olacak. Gireceğiniz ortamlarda utangaç ve çekingen bir tavır sergilemekten kaçınmalısınız. Alışık olduğumuz aktif ve atılgan İkizleri görmek istiyoruz bugün. Zorluklar sizi yıldırmasın.

Yengeç Burcunda Bugün

Yengeçler için bugün oldukça rahat olacak. Adeta tatil havasında olan Yengeçler hem çalışacak hem eğlenecek. İş dolayısıyla bir seyahate çıkmanız da olası bizden söylemesi. Öte yandan vereceğiniz bazı kararlarda net olmalı ve açık seçimler yapmalısınız. Bu akşam gevşemek için yaptıracağınız bir masaj sizi kendinize getirecektir.


Aslan Burcunda Bugün

Bugün istediklerinizi kolayca elde edeceğiniz bir gün olacak. Çevrenizdekileri iletişim yeteneğiniz sayesinde ikna edeceksiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz alanlar olacak. Bu alanlarda başarılı olacak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Sevdiğiniz biriyle bu akşam duygusal paylaşımlarda bulunabilir, dertleşebilirsiniz.


Başak Burcunda Bugün

Başaklar oldukça hırslı ve istekli. Kariyerinize olan bakışınızda devrim niteliğinde bazı kararlar alabilirsiniz. İlişkinizde ise duygusal açıdan gayet ciddisiniz. Bazı sorunların olduğunun farkındasınız ancak bu durumu partnerinize yansıtmıyorsunuz. Oldukça mantıklı davranarak olayların nereye varacağını bekliyorsunuz.


Terazi Burcunda Bugün

Siz Terazilere bugün yıldızlar var olan bazı sorunlarınızı çözmek için bazı fırsatlar sunacak. Odak noktanızı değiştirdiniz artık. Hayatınızda bir denge kurmak için çalışıyorsunuz. Bugün bazı şeyleri düzeltmek, yenilemek için doğru bir gün. Maddi açıdan ise sizi rahatlatacak gelişmeler yaşayacaksınız.

Akrep Burcunda Bugün

Bugün maddi konular gündemde. Sevindirici haberler ve sürprizler size çok yakın. Şimdiye kadar ki maddi alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda mutsuz olduğunuz bir dönemdesiniz. İlişkinizi ciddi bir şekilde gözden geçirebilir, bazı önemli kararlar olabilirsiniz.


Yay Burcunda Bugün

Gün boyunca hareketli ve yoğun olabilirsiniz. Bazı karışıklıklar yaşayabilir, kararsız kalabilirsiniz. Aceleci davranmamalı ve dikkatli olmalısınız. İlişkinizde ise kuşkucu ve endişeli davranmak yerine düşündüklerinizi ve istediklerinizi sevdiğiniz kişiye açıkça söyleyin.


Oğlak Burcunda Bugün

Bugün bazı teklifler alabilirsiniz. Ancak karar verirken aceleci davranmamalısınız. Maddi konularda ise eskiden yapmış olduğunuz bazı harcamalar sizi zorlayabilir. İş hayatınızda ise yarım bıraktığınız bazı işleri tamamlayarak rahat bir nefes alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda bazı karışıklıklar yaşanabilir dikkat!


Kova Burcunda Bugün

Gün boyunca işlerinizi büyük bir keyifle yapabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı beklentiler içerisine girebilirsiniz. Kariyerinizde yeni teklifler almak kendinize olan güveninizi tazeleyecek. Aile içinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bütçenizi ve kendinizi fazla zorlamamalısınız.

Balık Burcunda Bugün

Bugün hassas ve duygusalsınız. Dostlarınızla olan ilişkinizde yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalı ve olayları fazla büyütmemelisiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz kişiyle birlikte olmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bazı fikirlerinizi sevdiğiniz kişiye açabilirsiniz.
 
Başak Burcunda Bugün

Başaklar oldukça hırslı ve istekli. Kariyerinize olan bakışınızda devrim niteliğinde bazı kararlar alabilirsiniz. İlişkinizde ise duygusal açıdan gayet ciddisiniz. Bazı sorunların olduğunun farkındasınız ancak bu durumu partnerinize yansıtmıyorsunuz. Oldukça mantıklı davranarak olayların nereye varacağını bekliyorsunuz.




TŞKLERRR PASİKAMMMM :)
 
Geri
Üst