60'lı Yıllar Batikle Hayata Dönüyor

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
60'lı Yıllar Batikle Hayata Dönüyor
batik elbise modelleri batik mağazaları batik giyim hakkında bilgiler için yazımıza buyrun arkadaşlar
60'lı Yıllar Batikle Hayata Dönüyor melekler.
Canlı renkler, grafik desenler ve sade kesimler 60’lı yılların enerjisini yeni sezonda Batik koleksiyonuna taşıyor. 60’ların nostaljik etkileriyle sezonu açan Batik’in 2011-2012 Sonbahar Kış sezonu “Mad Men” stil modasıyla başlıyor.
60’lar stiliyle bağdaşmış çok renkli, mimari şekiller ve modern parçalarla yapılan cesur kombinasyonlar giriş grubunu oluşturuyor.
Bilekte biten pantolonlar, blok elbise ve tunikler, yeni çizgili tişörtler, A-Line uzun etekler oldukça temiz ve modern bir görüntü sağlarken; parlak renkler, kayısı ve bal tonları, domates kırmızısı, mandalina, ördek başı yeşili, çivit mavisi, ve patlıcan morunun, zengin tonları 60’lar stilini günümüze taşıyor
60’lı yılların ikonik parçalarından A kesim veya dümdüz formlu bir elbise, dönemi yeniden canlandırmak için Batik mağazalarında.

Bu tarz elbiseleri 2012 Takı modelleri ile tamamlayabilir, 2012 ayakkabı modelleri ile kombinleyebilirsiniz melekler.
İstinyepark, City’s, Fly inn AVM, Capacity, Torium ve Saphire AVM başta olmak üzere Türkiye genelindeki 93 mağazasında moda severlerle buluşan marka yeni sezonda da iddialı moda trendlerini yakından takip ediyor.

b2-1b8.jpg

b1-27f.jpg

b3-28.jpg

b4-22.jpg

b5-24e.jpg

b6-2ad.jpg
b7-3a7.jpg


b8-281.jpg
 
Geri
Üst