S
Selinde
Forum Okuru
Benim de 11 ay bitti yarın 12, aya giriyorumHülyanın doğuma az kaldı bir ay daha idare edin 8 aydır ikna edemedik bir ay daha bekleriz sorun yok Kız bizim bi selin vardı o nerde???
Benim de 11 ay bitti yarın 12, aya giriyorumHülyanın doğuma az kaldı bir ay daha idare edin 8 aydır ikna edemedik bir ay daha bekleriz sorun yok Kız bizim bi selin vardı o nerde???
Sadmine özelden yazsaydın şifreni söylerdiKuzum ben telefon degistirdigim için şifreler falan hep gitti tekrar da yazamadım
Eee artık sende sorun kalmamıştırBenim de 11 ay bitti yarın 12, aya giriyorum
Aynen ablam çok şükür yine takılıyorum bazen ama geçer inşallah hani bu gizli gebelikte iki sene sonra da oluyormuş doğum öyle diyorlar diEee artık sende sorun kalmamıştır
Selin saçmalama o kadarda değilAynen ablam çok şükür yine takılıyorum bazen ama geçer inşallah hani bu gizli gebelikte iki sene sonra da oluyormuş doğum öyle diyorlar di
Kız saçmalamaaaaaa🙂Aynen ablam çok şükür yine takılıyorum bazen ama geçer inşallah hani bu gizli gebelikte iki sene sonra da oluyormuş doğum öyle diyorlar di
Sağolun şuheda hanım eminsiniz dimivalla billa öyle birşey yok hülya telaslanma allah aşkına yok öyle birşey relax
selin nasıl öyle bir şeyAynen ablam çok şükür yine takılıyorum bazen ama geçer inşallah hani bu gizli gebelikte iki sene sonra da oluyormuş doğum öyle diyorlar di
bencede saçmalamasın artıkSelin saçmalama o kadarda değil
Evettt eminimSağolun şuheda hanım eminsiniz dimi