9 aylık bebek kaç saatte bir beslenmeli kızlar ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mihrimahhsultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

mihrimahhsultan

Forum Okuru
9 aylık bebeğim var kızlar rabbim cümlesinin bebeklerini bağışlasın inşallah. Benim bebeğimle ilgili sıkıntılarım var sanki aç yada başka bişeyden ağlıyor anlamıyorum. Neyse bebeğimi kendim emziriyorum ve bebeğime ek besin de başladım acaba kaç saatte bir ekzireyim ya da ek besin vereyim. Bana tok tutan besleyici ek besin önerileri de verebilir misiniz teşekkür ediyorum

Selam Mihrimah

9 aylık bebek kaç saatte bir beslenmeli sorusunun cevabı aslında bence bebek acıktıkça beslenmeli olmalı ama tıbben bir ortalama saat var tabi ki 3 ana öğün ve 3 ara öğün olmak üzere yaklaşık 3.5 saatte bir beslenmelidir. Ana öğünler de anne sütü veya mama ara öğünlerde yulaf gibi lifli yiyecekler ve meyve- yulaflı yiyeceklerle beslenmeni tavsiye ederim. Ara öğünler için hazır yiyecekler yerine evde sebzeleri havuç kabak patetes gibi sebzeleri haşlayıp rodada mama kıvamında getirip verebilirsin aynı şekilde armut muz gibi meyveleride rondoda mama kıvamında verebilirsin. Bebeklerin fabrikasyon olmadığını herbirinin farklı özelliklere sahip olduğunu unutmamamk gerekir yani illa 3-3.5 saat aralığı olacak diye birşey yok belki 2.5 saat olur bazen illa robotik olarak bu saatleri ayarlamaya gerek yok ama bebekleri de sağlıklı bir şekilde beslemek gerekir . Sağlıklı günler dilerim.

Geri