Gidemem ki. Gidebilsem bile korkudan gidemem ya sonuç pozitifse diye. Siszce pozitif olabilir mi?Doktora gidip korkularını at kafandan o halde.
Gidemem ki. Gidebilsem bile korkudan gidemem ya sonuç pozitifse diye. Siszce pozitif olabilir mi?Doktora gidip korkularını at kafandan o halde.
Bence kesinlikle değil.Gidemem ki. Gidebilsem bile korkudan gidemem ya sonuç pozitifse diye. Siszce pozitif olabilir mi?
Yüzde yüz emin misiniz peki ihtimal yok dimiBence kesinlikle değil.
süper bir cevap olmuş valla ama hülya gene sora hamilemiyim diyeSürekli sorduğun ve defalarca cevap aldığın için kimse yazmıyor bence. Doktora git ve rahatla artık. Buradaki hiç kimse seni inandıramadı birşeyin olmadığına. 2020 yılındayız ve sorduğun sorulara bak (!)
10.adetimi oldum bayanlarsüper bir cevap olmuş valla ama hülya gene sora hamilemiyim diye
🙄 🙄
Peki bişi sorcam son 2 aydır 25 günde 1 adet oluyorum bu normal mi? Ve yoğun kahverengi akımtı gelen gün 1.gün mü?Sende selin gibi sormazsın artık benim hamilelik daha fazladır diye
Gayet normal evet 1 günPeki bişi sorcam son 2 aydır 25 günde 1 adet oluyorum bu normal mi? Ve yoğun kahverengi akımtı gelen gün 1.gün mü?