Abajur ışığıyla huzurlu akşamlar

ms_enemy

Yeni Üye
Üye
Abajur ışığıyla huzurlu akşamlar
aks0127.jpg
ev dekorasyonundaki önemli detaylardan biri de aydınlatma şüphesiz. Özellikle akşam saatlerinde kendinizi huzur içinde hissetmek için evinizi abajurla aydınlatmayı deneyebilirsiniz.

Evinizi dayadınız, döşediniz. Duvarlar boyandı. Koltuklar, dolaplar yerleşti. Perdeler takıldı. Sıra en önemli aksesuarlardan biri olan aydınlatmaya geldi. Aslında bu detayı en başta düşünmekte fayda var. Çünkü evi sıcak ve keyifli hale getirmenin yollarından biri de iyi planlanmış bir aydınlatma.

Tavandan sarkan avizelerin modası giderek kayboluyor. Yerden ayaklı aydınlatmalar ya da köşelerdeki sehpaların üzerine yerleştireceğiniz abajurlar giderek daha çok tercih edilir oldu. Odalarınızda hem şık bir görünüm hem de göz yormayan huzurlu bir atmosfer oluşturmak istiyorsanız siz de abajur tipi aydınlatmayı deneyebilirsiniz. Modern ya da klasik modellerden birini seçebilirsiniz
 
Cevap: Abajur ışığıyla huzurlu akşamlar

evet ben genelde tepe lambasından hoşlanmadığım için abajur lambader kullanıyorum.. gözü yormuyor. paylaşım için teşekkürler
 
Cevap: Abajur ışığıyla huzurlu akşamlar

Kesinlikle klasik aydınlatma yerine abajur ve lambader diyorum. Özellikle modern tasarımlı lambaderler hem ortama farklı bir aksesuar olarak hava veriyor hem de aydınlatma konusunda mantıklı bir alternatif sunuyor. Ellerine sağlık canım.
 
Geri
Üst