Abiye elbise altına ayakkabı seçimi nasıl olmalı

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Abiye elbise altına ayakkabı seçimi nasıl olmalı
abiye ayakkabı modelleri, abiye ayakkabı kombinleri, abiye ayakkabı

Özel günlerin aranılan giyim stili abiye modelleri, her bayanın zevkine, yaşına ve vücut tipine göre değişiklik gösterse de her bayan böylesi özel günler de günün ve gecenin en şık bayanları arasın da olmak için hemcinsleri ile gizli bir rekabet yaşarlar.

Abiye elbise modelleri, baştan aşağı tam bir uyum için de olduğu zaman ön plan da olarak dikkat çekici bir parça olur. Makyajınız, aksesuar seçiminiz, saç modeliniz kadar abiye elbise altına seçeceğiniz ayakkabının rengi ve modeli de büyük önem taşır.

Günümüz de abiye ayakkabı modelleri ve renkleri bayanlara birçok alternatif seçimler sunmaktadır. Her renge uygun ayakkabıyı kolaylıkla bulmanız mümkün olduğu gibi sezon dışı bile olsa abiye ayakkabıları artık bulabiliyorsunuz.

Abiye elbiselerin altına mutlaka uzun topuklu bir ayakkabı seçimi olması gerekiyor. Abiye elbiselerin güzelliğini ve şıklığını ön plana çıkartarak bayanları daha uzun gösteren topuklu abiye ayakkabı modelleri ile fiziğiniz daha fit görünecektir.

Sezonuna göre seçeceğiniz abiye elbisenin altına farklı ayakkabı seçimleri yapabilirsiniz. Eğer abiye modeliniz oldukça gösterişli, taşlı, pullu gibi ayrıntılardan oluşuyorsa gözü fazla yormaya gerek kalmadan düz renk bir ayakkabı seçebilirsiniz.

Sizlere fikir olabilecek abiye ayakkabı modelleri ile birlikte abiye ayakkabı kombin örneklerini paylaşıyoruz.

abiyeye-gore-bayan-ayakkabilari.JPG
aslideniz8_135609931877.JPG
Elbiseye-En-Uygun-Ayakkabi-Secimi-700x400.JPG
Siyah-Elbise-Kombinleri-15.JPG
y.JPG
Yeşil-Abiye-Ayakkabı-Kombin.JPG


bu konular da ilginizi çekebilir

abiye saç modelleri

zayıf gösteren abiyeler

anne kız uyumlu abiyeler
 
topuklu ayakkabılar abiyelerin altına muhakkak güzel oluyor ama zaman ilerledikçe benim şahsım adına ki eminim birçok bayanın da ortak sorunu olan ayağım şişiyor ve ayakkabıya sığmaz oluyor ve buda benim canımı çok yakıyor o yüzden elimden geldiğince eğer uzun bir gece olacaksa yedek bir ayakkabı alıyorum ve gecenin artık sonlarına doğru oturduğum yerde rahat ayakkabıyı giyiyorum. mesela stiletto ayakkabıları ben hayatta giyinemiyorum ayağım biraz taraklı ve bu tür ayakkabıların kalıpları çok dar bayanlar nasıl giyiyor inanın anlamıyorum şu güzellik uğruna bazen ne kadar canımız yanıyor ama yinede sesimiz çıkmıyor hahaha
 
Geri
Üst