acaba bana karsi birsey hissediyormu?

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
acaba bana karsi birsey hissediyormu?
merhabalar,
biri var,bir otobüs muavini, nedendir bilmiyorum ama ilgimi cekiyor,ask degil,yani sadece onu gördügümde
sanki daha önceden taniyormusum gibi bir hisse kapiliyorum,bir sempati duyuyorum.her gördügümde
muhakkak kafami cevirip ona bakiyorum,istemeden oluyor.bunu tabiiki oda farketti,ve belkide ondan hoslandigimi düsünüyordur.
bir defasinda yine onu seyrederken,oda bana bakti ve gülümsedi. ama ben hemen basimi cevirdim ve pisman oldugum
bir yüzifadesiyle yaptim bunu.artik gülümsemiyor beni görünce.bir defasinda,otobüsde yanimda bir kiz oturuyordu,henüz hareket etmemisti otobüs ve kiz telefon görüsmesi yapmak icin indi.o esnada "o" da disardaydi.kizin yanina gidip konusmaya basladi,ben pencereden izliyorum tabi buarada onlari.kiz ama orali degildi hic,telefonuyla mesguldü o sadece dinliyordu,ama birbirlerini tanidiklari belliydi.bi anda o kizin sacini gözüne girmesin diye düzeltti.ama kiz hic farkinda bile degilmis gibi telefonuyla ugrasiyordu. ben cok sinirlendim nedense.bianda kiskandim onu. acaba o bana karsi bisey hissediyormudur? beni kiskandirmak icin yapmis olabilirmi?
 
Merhaba...
Anladığım kadarıyla elektrik akımı oldukça fazlalaşmış:D Zaten gerçek aşklarda böyle başlar, karşıdakinin duygularından emin olamadıkça, çözmeye çalışırsın, çözmeye çalıştıkçada aşka batarsın:D Size önerim, sitemizde bulunan Beni Seviyormu Testini incelemenizdir:)
 
bir defasinda bir bahaneyle onunla konustum,daha dogrusu bi sey sormustum soruyu hatirlayamiyorum ama
otobüs seferiyle ilgiliydi.konusurken gözlerine baktim cekinmeden,ama o bakamadi gözlerime sanki konusmayi bir an önce bitirmek istermis gibi bir hali vardi,tedirgin davraniyordu. onu anlamaya calisiyorum,hareketlerinden biseyler cikarmaya calisiyorum ama
bi türlü cözemedim :(
 
Çözmeye çalıştıkça, onu dahada fazla düşünürsünüz. Biliyorum elinizde değil ama şöyle düşünün, oda sıradan bir insan ve ortada çözülecek gizemli olacak biri var ise oda siz olun:)

Sevgilerimle...
RüYaM
 
Geri
Üst