*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Eylül 2007 #1 acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! şunların saçlarına bakın🙂
CHATLAK Yeni Üye Üye 20 Eylül 2007 #2 Ce: acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! Ayyyyyyy Bu Kadari Da İĞrenÇ Be Yaaa🙁(( Iyyykkkk İÇİm Bulandi Walla..
Ce: acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! Ayyyyyyy Bu Kadari Da İĞrenÇ Be Yaaa🙁(( Iyyykkkk İÇİm Bulandi Walla..
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 16 Kasım 2007 #3 Ce: acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! yaaa benim saclarimi ben simdiden tarayamiyorum abo okadar uzun olsa ne yaardim bilmem...
Ce: acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! yaaa benim saclarimi ben simdiden tarayamiyorum abo okadar uzun olsa ne yaardim bilmem...
almira Yeni Üye Üye 19 Kasım 2007 #4 Ce: acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! tek kelime iğrenç.
M Misafir Forum Okuru 31 Aralık 2007 #5 Ce: acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! kadını gösteren saçıdır da bu saç olmaktan çıkmış süpürge gibim mübarek hemde iğrenç bu demek oluyorki herşeyin fazlası iyi değildir :nod:
Ce: acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! kadını gösteren saçıdır da bu saç olmaktan çıkmış süpürge gibim mübarek hemde iğrenç bu demek oluyorki herşeyin fazlası iyi değildir :nod:
nazlıcan Yeni Üye Üye 31 Aralık 2007 #6 Ce: acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! tek kelimeyle berbat belki bunlarda bitde vardır
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ocak 2008 #7 Ce: acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! senin ömrün benimkinden uzun olacak bacım tam ben deyidim kesin bitte vardır bunlarda eline sağlık arkadaşım
Ce: acaba nasıl bakıyorlar bu saçlara?çok ilginç! senin ömrün benimkinden uzun olacak bacım tam ben deyidim kesin bitte vardır bunlarda eline sağlık arkadaşım