esena Aktif Üye Üye 15 Şubat 2008 #1 acaba neden türkler sekerin erimesi için sag dan sola dogru cayı karıstırırlar ama yabancılar soldan saga dogru karıstırırlar ndn_?
türkler sekerin erimesi için sag dan sola dogru cayı karıstırırlar ama yabancılar soldan saga dogru karıstırırlar ndn_?
nisan Yeni Üye Üye 15 Şubat 2008 #3 Ce: acaba neden bende karistirirken hic farketmedim acaba sagdan solami yoksa soldan sagami nedenki ses cikmasin diyemi valla ilk aklima gelenn yada yabancilar cay icermi ya bizim turkler gibii belki solaklar ondann
Ce: acaba neden bende karistirirken hic farketmedim acaba sagdan solami yoksa soldan sagami nedenki ses cikmasin diyemi valla ilk aklima gelenn yada yabancilar cay icermi ya bizim turkler gibii belki solaklar ondann
aSqimSin Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #5 Cevap: acaba neden Sen neden yazdığın soruların cevaplarını yazmıyon yaaa öldük meraktan yazzz🙂
N no man no cry Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #6 Cevap: acaba neden e şekerin erimesi için😀 demiiiiiiiiiii
CaRiZmA Vip Melek Üye 7 Haziran 2008 #8 Cevap: acaba neden yanii.... hmm... belki... ha soldan ha sagdan ne farkeder, bide dogru cevabi yaz artik tamam mi 😀
Cevap: acaba neden yanii.... hmm... belki... ha soldan ha sagdan ne farkeder, bide dogru cevabi yaz artik tamam mi 😀
esena Aktif Üye Üye 7 Haziran 2008 #9 Cevap: acaba neden :dp47::dp47::dp47::dp47::dp47::dp47:sebeb yazıyom kızlar ya dövmeyin beni biz türküz onlara benzememek için tersinden karıştırıyozzzzzz
Cevap: acaba neden :dp47::dp47::dp47::dp47::dp47::dp47:sebeb yazıyom kızlar ya dövmeyin beni biz türküz onlara benzememek için tersinden karıştırıyozzzzzz
esena Aktif Üye Üye 7 Haziran 2008 #10 Cevap: acaba neden :dp47::dp47::dp47::dp47:sebeb yazıyom kızlar ya dövmeyin beni biz türküz onlara benzememek için tersinden karıştırıyozzzzzz
Cevap: acaba neden :dp47::dp47::dp47::dp47:sebeb yazıyom kızlar ya dövmeyin beni biz türküz onlara benzememek için tersinden karıştırıyozzzzzz