Acıktırmayan 7 Yiyecek

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Acıktırmayan 7 Yiyecek
acıktırmayan besinler acıktırmaya gıdalar zayıflama önerileri nasıl zayıflarım çabuk zayıflamanın yolları hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
Yaz boyunca veremediğiniz fazla kilolarınız varsa kışa girmeden mutlaka vermelisiniz melekler...2 saatte 2 kilo verdiren şok diyetlerin nekadar sağlıksız olduğunu hepimiz biliyoruz onun için sık sık ve az yiyerek kilo vermeyi denemelisiniz...
Şimdi sizlere az yemenizi sağlıyacak ve sizi tok tutacak besinlerin listesini veriyorum...

diyet-41.jpg


Aşırı yağlı, tuzlu ve şekerli yiyecekler neredeyse bağımlılık yaratıyor.
İşte sizi tok tutarak bu bağımlılıktan kurtaracak besleyici 7 yiyecek.

1. Muz

Açlık hissettiğiniz zaman abur cubur yerine yıl boyu bulabileceğiniz ve fiyatı da uygun olan bu meyveyi tercih edebilirsiniz. Sizi tok tutar ve birçok abur cuburdan daha az yağ ve şeker içerir.

2. Yumurta

Haftada 12 tane yemediğiniz müddetçe yumurta vücudunuzun protein ihtiyacı açısından idealdir. Proteinli yiyecekler daha uzun süre tok tutar.

3. Badem

Fındık ve bademin iyi birer atıştırmalık yiyecek olduğu fikrini yaygınlaştıran Dr. Mehmet Öz’dür herhalde. Badem asit ve protein açısından zengindir. Bir avuç badem sizi uzun süre tok tutar.

4. Avokado

Sanılanın aksine avokado içindeki tekli doymamış yağ asitleri ve protein sayesinde sizi uzun süre tok tutar.

5. Fıstık ezmesi

İçinde yüzde 100 kavrulmuş fıstık olan fıstık ezmesi hidrojenize yağ, şeker ve ekstra tuz içermez. İçindeki protein ve tekli doymamış yağlar hem sağlıklıdır hem de tok kalmanıza yardımcı olur.

6.Yulaf ezmesi

Yulaf ezmesi çok az şeker ve bol miktarda lif içerir. Hazırlaması da çok kolaydır. Bir kasesi sizi saatlerce tok tutabilir.

7. Elma

Elmalar lif deposudur. Günde bir tane elma yerseniz mideniz lifle dolar ve sürekli yemek yemeyi düşünmezsiniz!
 
Geri
Üst