handanca Daimi Üye Yönetici 17 Ağustos 2008 #1 Adak ağacı köşesi Hadi bakalım dilek tutunda ip bağlayın işte bizim dilek ağacımız bu Bu sene bitti artık seneye dileğim bari😀 seneye evlilik diliyorum. Hayırlısı ile tabi🙂 Son düzenleme: 19 Eylül 2008
Hadi bakalım dilek tutunda ip bağlayın işte bizim dilek ağacımız bu Bu sene bitti artık seneye dileğim bari😀 seneye evlilik diliyorum. Hayırlısı ile tabi🙂
necla Yeni Üye Üye 17 Ağustos 2008 #2 Cevap: Adak ağacı köşesi allahtan ailemle beraber mutlu ve saglikli bir omur diliyorum
Ebrar Banned 17 Ağustos 2008 #3 Cevap: Adak ağacı köşesi canımın içine allahın izni ile babamın rızası ile kavuşup evleneyim
deniz_25710 Yeni Üye Üye 17 Ağustos 2008 #5 Cevap: Adak ağacı köşesi saglık huzur mutluluk bideee sınavlarımın güzel geçmesini diliyorum umarım olur🙂amin
Cevap: Adak ağacı köşesi saglık huzur mutluluk bideee sınavlarımın güzel geçmesini diliyorum umarım olur🙂amin
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2008 #6 Cevap: Adak ağacı köşesi mutlu huzurlu bı ev....hersey gonlunuzce olsun
Angel_tears Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #7 Cevap: Adak ağacı köşesi Ben huzur diliyorum mutluluk diliyorum ailemle aramın iyi olmasını diliyorum veee birtanemiii diliyorum
Cevap: Adak ağacı köşesi Ben huzur diliyorum mutluluk diliyorum ailemle aramın iyi olmasını diliyorum veee birtanemiii diliyorum
NİL782008 Yeni Üye Üye 19 Eylül 2008 #8 Cevap: Adak ağacı köşesi İlk önce sağlık sonrada huzur diliyorum
handanca Daimi Üye Yönetici 19 Eylül 2008 #9 Cevap: Adak ağacı köşesi bugünde sıkıntılarımdan kurtulmak için bağladım kurdelamı🙂
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 19 Eylül 2008 #10 Cevap: Adak ağacı köşesi canım çok guzel olmuş..yuregıne saglık bende huzur ve saglık dılıyorumm.bıde bır kızzz çocugu ıstıyorummm🙂
Cevap: Adak ağacı köşesi canım çok guzel olmuş..yuregıne saglık bende huzur ve saglık dılıyorumm.bıde bır kızzz çocugu ıstıyorummm🙂