Adet döneminde ilişkiye girilirse ne olur ?

adet döneminde ilişkiye girmek günahmı
regl döneminde ilişkiye girdim kesildi
adet döneminde ilişkiye girmek hamile bırakır mı
adet döneminde cinsel ilişki nasıl olmalı
adet iken ilişkiye girmenin zararları
adetliyken ilişkiye girmenin günahı
adet döneminde ilişkiye girmek dini açıdan
adetliyken ilişkiye girmek adet düzenini bozar mı

ben adet döneminde ilişkiye girilirse hamile kalınmayacağını düşünüyordum hani yumurtlama iki adet döneminin ortasında oluyor ya. Kızkardeşim eşiyle adet döneminde ilişkiye girmiş ve hamile kalmış. Aslında kardeşim istememiş eşi çok ısrar etmiş. Kardeşimde kocasının gözü dışarda kalmasın diye dediğini yapmış. Valla açıkçası imkansız diye bir şey yok demekki her zaman hamile kalınabiliyor. Ama adetliyken ilişkiye girmemek lazım ne kadar zor durumda kalırsanzı kalın yapmayın Allah yasaklamış ve mutlaka mantıklı bir nedeni vardır. Bir şey daha paylaşmak istiyorum komşumuzda adetliyken ilişkiye girmişti kanaması artmıştı kılcal damarları zarar görmüştü doktorlar her ne kadar zararı yok desede yapmayın kızlar adetliyken ilişkiye girmeyin.
 
eşimle adet döneminde ilişkiye girdim geçen ay bu ay tam gününde oldum ama kanamam az geliyor normalde bir günde 6 pet kirletirdim dün mesela 4 defa değiştim hamile olabilirmiyim
 
Adet miktarı her ay aynı yoğunlukta olmaz. Günde 4 ped değiştirmenizde normal . Gebe olduğunuzu düşünmüyorum , kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
adet döneminde ilişkiye girdim boşalma oldu ikinci adetimi 6 gün erken oldum 4 gün sürdü yoğun ama yinede çekiniyorum acaba hamile kalmış olabilirmiyim
 
Adet dönemi zaman zaman bir kaç gün geri yada ileri kayabilir normaldir.. Ayrıca adet döneminiz 4 gün sürmüş buda normaldir gebeliğe dair bir bulgu yok. Gebe olmadığınıza ikna olamıyorsanız ,Kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Merhaba,

Daha önce mensiniz gerçekleşmiş gebelik söz konusu değil.Mensin 2-3 gün sürmesi de normal bir durum . İdrar rengi az su tüketimi ve tüketilen sıvılardan dolayı değişebilir. Beyaz akıntı her dönem olan normal bir durum.Bunlara dayanarak gebelik teşhisi yapılmaz.Gebeliği takıntı haline getirdiyseniz test yaparak hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz..
Adetlikten ilişkiye girdim ve 1.5 hafta sonra yine adet oldum gebe olma ihtimalim varmıdır veya adetlikten ilişkiye girdim diye adet düzenim bozulmuş olabilir mi??
 
Adetlikten ilişkiye girdim ve 1.5 hafta sonra yine adet oldum gebe olma ihtimalim varmıdır veya adetlikten ilişkiye girdim diye adet düzenim bozulmuş olabilir mi??
Pek öyle bi ihtimal yok ama korun hayatım ilişkiyle adet düzeninin alakası hamile kalırsan bozulur ama sen ikinci kere adet olmuşsun başka nedeni olabilir
 
Geri
Üst